petek, 9. junij 2017

Altenew nežna roza vrtnica

Lepo pozdravljeni v tem sončnem petku, ki napoveduje čudovit vikend. Ravno skozi oknom zrem v mamine roza vrtnice in zato ni prav nič čudno, da sem tokrat pobarvala svojo embosirano vrtnico v nežnem odtenku te barve. Tokrat sem barvala z Zig Clan Color Real Brush  markerji, ki jih ima moja prijateljica in kolikor sem jih preizkusila, moram reči, da so me bolj navdušili kot distress markerji. Predvsem zaradi konice, ki resnični deluje kot čopič. Pa zdi se mi, da lažje barvo razporediš po željeni površini. Čeprav me zelo ima, da bi si jih kupila, pa nima smisla imeti doma obojne, tako da se tepem po roki, da slučajno ne bi kaj padlo v košarico :)


Če ste ravno pred nakupom tovrstnih markerjev, ki jih je možno uporabljat za akvarelne tehnike in imate možnost preizkusiti obojne, vam to toplo priporočam. Če pa te možnosti nimate, pa bi jaz priporočala ZIG markerje. Ampak vrnimo se k moji voščilnici, kjer sem uporabila Altenew - Amazing you set štampiljk. Čudovit set, kjer lahko stebla in cvetove različno kombinirate in nekaj je dodanih tudi napisov. Slednje sem uporabila prav vse, jih različno postavila in z njimi poštempljala ozadje. Pri tem mi je zelo pomagal Misti.



Ko je bila vrtnica pobarvana, sem nekaj svetlo sive barve dodala na ozadje in nato odtrgala papir vse naokrog. Del lista sem izrezala z olfa nožem, da sem ga lahko privzdignila nad trakom iz eko kartona. Na slednjega sem še embosirala napis iz istega seta z zelenim embosing prahom




Tokrat vas znova vabim v Pink and Paper trgovino, kjer boste našle kar nekaj novih Altenew proizvodov od štampiljk, šablon, embosing prahu do blazinic in še kaj. Vse to lahko preverite tukaj


Imejte se skrajno lepo, odpočite si in naberite novih moči, da boste sveži in spočiti skočili v novi teden!


13 komentarjev:

Majda pravi ...

Kako nežna je tvoja vrtnica - če bi pogled skozi okno ustvarjala sama, bi bila moja vrtnica nežno rumena :-)
Čudovita voščilnica je! Se bom pa tudi sama enkrat en dan nehala tepsti po roki glede Altenew štampiljk in si kakšno privoščila. Vsakokrat, ko ti z njimi kaj prelepega ustvariš sem bliže ;-)
Hvala za lepo željo in tudi tebi želim, da se imaš skrajno lepo, Majda

Maja pravi ...

Čudovito si pobarvala vrtnico in potem naredila krasno kombinacijo vsega.
Že kar nekaj časa nazaj sem si priskrbela set Zig markerjev, pa še ugotavljam, ali sem jaz totalni antitalent za barvanje, ali pa nimam pravega papirja za barvanje. Tvoje barvanje pa je vrhunsko.
Uživaj v tem lepem vremenu :)

Renata pravi ...

Kako lepa v nežnih barvah.

Nataša pravi ...

Kako nežne barve vrtnice. Izjemno mi je cela voščilnica všeč. Lep vikend.

Tina Z. pravi ...

res izjemna voščilnica, tako krasne nežne barve in super medsebojno kombinirane.

oldpunca pravi ...

Bom kar preslišala tole o zanimivem pripomočku za barvanje. :-))) Ampak, spregledati se pa ne da, saj si čudovito pobarvala vrtnico. Voščilnica je zelo lepo sestavljena. Navdušena sem tudi nad prelepo poštemplanem ozadju. :-)

Helena pravi ...

Uh, tudi jaz se tepem po rokah, pa nimam ne ZIG-ov in ne distress markerjev :) Vladka, čudovita nežna in romantična voščilnica. Všeč mi je, kako si del lista izrezala in pod njega zataknila del z mislijo.

Metuljčica pravi ...

Kako krasna voščilnica, ta nežno roza ji tako zelo pristaja in res si z eno veliko mero pravega občutka za nežnost pobarvala vrtnico. Enkratno.

moi pravi ...

Tole čudovito lepotičko pa sem občudovala že na IG. Krasna tehnika in čudovito pobarvana. Nekaj ZIG markerjev imam in so res super, hvala za tip.

Janja pravi ...

Zelo lepa voščilnica. Krasno pobarvana vrtnica in napisi na ozadju so mi tudi všeč.
Imela sem že različne markerje, a še vedno raje za barvanje uporabim distress blazinice. Lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Verjemi mi, da ne pomaga da se tepeš po roki....samo ena micena depresija bo prišla vmes in roka bo sama čudežno pritisnila enter....Pa kaj zato, vse te stvari ti tako maksimalno izkoristiš, da boš tudi te markerje:-))....saj vem, to si hotela slišat!!!!
Raztrgan motiv pa krasen osrednji del...vrtnica pa tako ženstveno nežna, da se bojim, da jo bo prva sapica odnesla s seboj.

Nataša Š. pravi ...

Čudovita je tvoja vrtnica! Krasna kombinacija barv in to, da si naokrog odtrgala papir da enkraten videz!

Tina pravi ...

Oooo, kako zelo domiselno!!! Nežna vrtnica na ročno natrganem papirju...čista poezija...