četrtek, 31. avgust 2017

Mavrični balon

Mavrični balon, ki veselo raznaša naokrog rojstnodnevne želje. Še napis se je obarval in to samo zato, da bodo tudi želje vesele in pisane ter razigrane.



Uporabila sem štampiljko od Whimsy stamps, ki ste jo videle že v preteklosti. Za razliko od prvič, sem motiv odštempljala z rjavo blazinico. Pri takšnem barvanju je treba biti nekoliko bolj previden, da ne prečkaš linij, ampak pri mavričnem balonu tudi to ne bi bilo kritično. Napis sem skombinirala. Štampiljko sem vzela iz tega seta, pri čemer besede "smiles" nisem odtisnila temveč sem jo nadomestila z izrezano besedo "wishes". Le-to sem izrezala večkrat in izreze zalepila drug na drugega, da sem dobila en debelejši izrez, ki sem ga na koncu še pobarvala. Se mi zdi, da ne znam narediti več voščilnice, če vsaj malo ne uporabim akvarelnih barv in čopiča :)



Hi all. I was playing with Whimsy stamps again. I used one of the rubber stamp from previous release Hot Air Ballon. I´ve colored the image with watercolors and used different colors to create rainbow look. For the sentiment I combined Magical Birthday Wishes clear stamps set together with Word Die Set - Birthday Wishes and Magical.  I´ve stamped one sentiment without word "smile" and use die "wishes" instead. I hope this card will brighten your day. Also not forget to check their blog, I will be guest designer in following days there.




Lep dan vam želim in vsem tistim, ki boste jutri svoje šolarje pospremili v novo šolsko leto, naj bo čim manj stresno. 

9 komentarjev:

Klara pravi ...

Ooo čudovit pisan balon... Zelo mi je všeč!

Maja pravi ...

Super barvit balon!

Andreja pravi ...

Tale balon je zelo lep in ti si krasno pobarvala in všečno dodala napis :-))

Helena pravi ...

Dobra voščilnica tudi za začetek šolskega leta. Da bi bilo šolsko leto zanimivo potovanje, polno srčnosti.
Fajn si nadomestila besedo s štampiljke z izrezom.

Metuljčica pravi ...

Res prelep je tvoj mavrični balon, razigrana in srčna voščilnica je nastala izpod tvojega čopiča. Super.

oldpunca pravi ...

Čudovit balon s prelepim voščilom. Prav lepo je pogledati tako veselo pisano in do potankosti izdelano voščilnico. :-) Uživaj!

Debbie Davis pravi ...

I love the vibrant colors with the soft background. And your sentiments are always so creative...everything you do is beautifully creative. Thank you for yet another wonderful post, we couldn't be happier having you as a Whimsy Stamps SUPER special guest!

moi pravi ...

Tvoj čopič je čudežen, če ga ti držiš v roki ;) in vedno nastane nekaj čudovitega. Tako vesela mavrična voščilnica z mavričnimi željami.

Majda pravi ...

Koliko srečnih občutkov je tvoj balonček ustvaril v meni - kar trajajo in trajajo ... prelep je pogled na voščilnico in res, iz srca ti želim, da so takšni tudi tvoji prihodnji dnevi...Majda