sreda, 18. april 2018

Stamping Bella Audrey Hepburn v ČB z dodatkom rdeče in izžrebanka Ko me inspirira...

V tokratni objavi bom malo preskočila iz barvic na ZIG markerje. Današnji izdelek je nastal že nekaj časa nazaj. Kupila sem si namreč štampiljko od Stampingbella. Tovrstne štampiljke so mi bile ljube povsem na začetku mojega ustvarjanja, vendar takrat ni bilo tako preprosto priti do njih. Potem sem nanje pozabila, ker me je zaneslo v drug način ustvarjanja, predvsem bolj v uporabo šablon v stilu Scrapping Cottage. Zdaj pa se je moje zanimanje zanje znova vrnilo in kar nekaj sem si jih kupila. Sploh so mi všeč te iz skupine "Uptown Girls". Tokrat torej štampiljka v stilu Audrey Hepburn.



Najprej sem jo imela namen pobarvati povsem normalno v barvah, nato pa mi je šinilo, da bi poskusila ČB tehniko, pri čemer bi samo tu in tam kakšen dodatek pobarvala v rdeči. Prvič sem počela kaj talega in priznam, da mi je všeč, kako je izpadlo. Predvsem sem zadovoljna z barvanjem zgornjega dela, malo manj pa obleke. Ampak to je tisto, kar človeka žene naprej, da še nadalje vadi in se uči.



Nato je padla tudi ideja, da si bom vsako posebej odštempljala na A5 papir in jih nato vsako posebej dala v okvir. Tukaj je torej prva. Morda je večina od vas drugo že videla na FB in Instagramu. Vendar tej še manjka napis in seveda okvir. Več pokažem naslednjič. 



Preden se za danes poslovim od vas, naj objavim še srečno izžrebanko bona v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para pri Tini. To je pod številko 9 Bogdana, ki se skriva za Kranclarijami. Iskrene čestitke. Javi se prosim Tini, da se dogovorita za podrobnosti.



23 komentarjev:

Metuljčica pravi ...

Ne vem kje naj začnem, polna si dobrih idej. A bom šla od zadaj; super se mi zdi, da boš dala motive v okvir, to mi je nadvse všeč. Izbrala si tudi čudovito mesto za napis. Tvoje barvanje na katero koli tehniko vedno da en krasen zaključek. Noro dobro je izpadla črno bela kombinacija in ta odtenek ljubeče barve je tista pikica na i. Fantastično.

Goga pravi ...

Wauuu fantastično pobarvana dama. Črna je res prav poseben izziv. Sem že probavala.
Spomnem se tvojega stila pred CCT. Meni je bil zelo ljub, pa neskončnega ročnega izrezovanja.....
Lp Lili

Unknown pravi ...

A dej?! Zdaj sem pa dvojno navdušena! :D Res luštno, kako skoči tista rdeča ven, prav glamurozno! In potem še izžrebana, ja waw, kako lepo je tako začet dan.

AndrejaM pravi ...

Z eno besedo: čudovito!

helena pravi ...

Vladka, zadnje čase je vsaka objava nekaj novega in čudovitega. Super, da preizkušaš različne "finte" in še nas namamiš, da poskusimo kaj novega. Ta črno bela kombinacija s kanček rdeče je naravnost fantastična. Prosim, še!

Ne-Ja pravi ...

Ideja da daš motiv s "posvetilom" v okvir in potem še ČB tehnika s pikico barve je svetovna. Tudi na obleki ne vidim nobenih pomanjkljivosti, ker je tvoje barvanje vedno brezhibno :). Moj poklon in čestitke izžrebanki.

moi pravi ...

Čeprav je ČB sploh ne deluje tako. Čudovito barvanje in krasno, da te vedno znova zanese v kakšno smer ustvarjanja. Tako se izpopolnjuješ, spoznavaš nove tehnike, nov material in dopolnjuješ svoje znanje. Sicer pa se tako celo življenje učimo. Ti se zelo hitro učiš, ker znaš dobro opazovat.
V okvirjih bodo prišle krasno do izraza. Komaj čakam, da pokažeš vse in da si jih ogledam v živo 😄

Hali pravi ...

U kako krasno in prefinjeno deluje. Res si mojstrica!

Maja pravi ...

Perfektno, elegantno in klasično, kot je bila nekoč tudi Audrey.

Tina Z. pravi ...

Vau, tole je pa tako nekaj posebnega, da me je čisto prevzelo in prav ganilo, poznam ta citat in mi je zelo ljub. audrey je bila dama z veliko začetnico, prav tako kot si ti mojstrica z veliko začetnico, kar narediš, je posebno in popolno. v vsaki tehniki.

oldpunca pravi ...

Misliš, da bodo moji ZIG markerji tudi tako lepo barvali? :-) Meni je tvoje barvanje zelo všeč. Tudi motiv je pravšnji in mislim, da je odločitev za ČB z dodatkom rdeče žebljica na glavico. :-)
Čestitke Bogdani za srečo pri žrebu!

Marija pravi ...

Kako prefinjena dama in prav lepo pobarvana. Tudi oblekca. Krasno.

Keti's Projects pravi ...

Krasna je. In v okvirju. TOP. Kaj takšnega rabim za mojo ustvarjalnico ;-)

Valerija pravi ...

Prekrasna dama s stilom in prav tak - s stilom - je tudi tvoj izdelek. Čudovita misel!

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ko bodo vse slike v okvirjih bo tole ena fantastična dekoracija v tvojem domu. Prekrasno.

Nataša Š. pravi ...

Čudovita je in prava za v okvir. Tudi barvanje v črno beli s kančkom rdeče je prav posebno in da en krasen eleganten videz. Res lepo!

Helena pravi ...

Kot bi stopila iz kakšnih starih modnih katalogov, ko so bile še risbe modelov. Zelo prefinjeno in elegantno. Prava odločitev, da je pristala na steni.

Janja pravi ...

Zelo mi je všeč, da si jo dala v okvir. Krasna je.
Vidiš mene, so zdaj, zasvojile šablone, takim in drugačnim barvicam pa se ognem, če le lahko :). Lp

Majda pravi ...

Čudovita mojstrovina, ki jo še poudari okvir - prefinjena dama polna prav posebne inspiracije. Sem navdušena - spet!
Pomladni pozdravček pošiljam k tebi, Majda

Oscar Fernandez pravi ...

Fantastic post. Thanks for sharing with us

Clipping Path Service pravi ...

Lovely blog. Thanks for sharing with us.

Estelle M. Adams pravi ...

Thank you for this effective and useful post . Liked and appreciate your shared .

Retouching Zone pravi ...

Amazing post, Thank you for share with us.