torek, 26. junij 2018

Mix media škatli

Tudi za ti mix media škatli bo čas, da ugledata luč sveta na blogu. Prva je nastala že vsaj 3 mesece nazaj, druga pa tudi pred kakšnimi tremi tedni. Na prvi sem najprej nanesla pasto in se nato poigravala s spreji različnih odtenkov. Prav tako sem uporabila Tinino plastično šablono z metulji ter njeno šablono v obliki srca. Z drugo sem izrezala puzzle in jo uporabila tudi, da sem na več delov razrezala samo srce.


Dodala sem nekaj mini stekleničk, malih cvetov in uporabila še štampiljko s tekstom, ki sem jo prav nemarno (kar je del mix medie) odtisnila tu in tam. Za napise sem se znašla kar z napravo za izdelavo nalepk.


Tukaj pa je že druga, pri kateri sem uporabila podobne tehnike in tudi materiale, le da sem na vrhu namesto srca dodala izrezanega metulja. Preden sem škatlo prekrila z različnimi spreji, sem jo v celoti polepila z washi trakom. Napisi pa so iz Tim Holtzeve knjižice z raznimi napisi.


Naj vam nanizam še nekaj fotografij in se hkrati zahvalim Tini, da mi je eno izmed škatel tudi pofotografirala, saj sem jo sama enostavno pozabila. Spomnila sem se šele, ko je bila že na poti :)


Imejte se lepo in želim vam čudovit teden!

11 komentarjev:

Ne-Ja pravi ...

Vladka skrolam gor in dol po fotografijah in cedim sline nad idejoin izvedbo in barvami in... WAW obvladaš sceno, ni kaj :)!

Hali pravi ...

Čudoviti sta, sploh tiste majhne stekleničke...prekrasno

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kaksna mocna sporocilnost in pasa za oci sta tvoji skatli!!

Tina Z. pravi ...

o, meni so pa všeč vsi ti napisi in res, te mini stekleničke ... paši za oči!

oldpunca pravi ...

Čudoviti sta. Tvoji izdelki v mešani tehniki so vedno vrhunski. Tudi na teh dveh škatlah je vsak najmanjši detajl na svojem mestu, barve pa enkratno kombinirane. Prava paša za oči.

Helena pravi ...

Še fajn, da imaš kaj izdelkov na zalogi in nas razveseljuješ z njimi. Čudoviti škatlici, vrhunsko obdelani.

Keti's Projects pravi ...

Krasno obvladaš tudi to tehniko. Jaz se še kar bojim plastenja in očitno bom še rabila nekaj časa, da grem iz cone ugodja. Poskušam ampak še nisem zadovoljna.

Nataša pravi ...

Čudovito. Barve so top in vrhunsko izdelano.

Metuljčica pravi ...

Tvoje umetnine v mix media tehniki sem videla v živo, zato vem koliko dela si vložila v škatli. Obe sta prav fantastični in polno čudovitih dodatkov in detajlov.

moi pravi ...

Ma, česarkoli se lotiš je izdelano v nulo in s takimi super idejami. Kapo dol.

Majda pravi ...

Čudovito - barve so me čisto začarale, spodbudne besede in misli pa dale toliko pozitivne energije! Hvala, Majda