ponedeljek, 3. december 2018

Ko me inspirira - SRČNI PRAZNIKI


Po dolgih počitnicah se znova vrača Ko me inspira izziv in tematika je, glede na čas, zelo primerna. Izziv se namreč glasi "SRČNI PRAZNIKI" in inspiracijo je Tina našla pri Jerneji in tej njeno objavi.


Jerneja je krasno reciklirala škatlice in jih preoblekla v prijeten, domač izgled. Napolnila pa jih je z ljubkimi svečniki. Tudi sam sem želela obdržati rdečo-belo kombinacijo in ji dodati še nekaj zimskega pridiha, To sem storila tako, da sem izrez srca pobarvala s svetlo modrim distress oxide inkom in mu tako dala videz snežinke.


Šablono srca sem uporabila še za to, da sem jo embosirala na beli fotokarton in nato izrezanega zalepila na vrh z malo zamika. Tako izgleda, ko bi izrez imel senco. Srce sem nato okrasila z rdečo pentljo in napisom v obliki zastavice. Vse skupaj sem zaključila z nekaj kapljami zlate barve.


Izziv ostaja enak, kar pomeni, da bo eno izmed vas Tina znova razveselila z bonom v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para. 


Na njenem blogu lahko tudi prijavite svoje izdelke.

Res se že veselim vaših izdelkov in vseh srčnih voščilnic. 
Lepo začnite teden.

8 komentarjev:

moi pravi ...

Srčno voščilo, tako primerno za ta čas. Lepo, da sta se spet vrnili z izzivom.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Sigurno si mislila Jernejo, in ne Tadejo!!!!! Srčki pa večni...kamorkoli jih vtakneš pritegnejo pogled. Inspiracija je krasna, jaz samo srčno upam, da se bom pridružila.

oldpunca pravi ...

Jernejine škatlice so tudi mene navdušile. :-) Tvoja srčna voščilnica pa je čudovita. Zelo domiselno si embosirala osnovo in vstavila srce. :-) Lepo, da sta se vrnili z izzivom. <3

Ne-Ja pravi ...

Vladka, malo si me prekrstila ma ni panike, sploh ker so ti moje škatlice navdih za tako srčno voščilnico :). N aprvi uč mi je delovalo kakor da si srce ukrivila v 3D, ob boljšem pogledu pa vidim da naredi barva tak efeket - fenomenalno :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prebrano, pregledano, čudovito!
lep dan

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa in srčna vrnitev med inspiracije in tvoje "diamantno"srce je prava popestritev- priznam, da sem nanj malce pozabila🤔- bom popravla😉. Lep pozdrav Andreja

Cvetoči travnik pravi ...

Lepa in srčna vrnitev med inspiracije in tvoje "diamantno"srce je prava popestritev- priznam, da sem nanj malce pozabila🤔- bom popravla😉. Lep pozdrav Andreja

Metuljčica pravi ...

Samo povem, da jaz Vladko non štop prekrstim v Zlatko. Čudovita inspiracija in vesela sem, da sta se vrnili ravno s srčno potezo. Tudi mene je navdušila ta Jernejina objava. Srčno upam da se vama pridružim, saj mi je tvoja voščilnica nadvse všeč, sploh ta lep modri srček.