četrtek, 28. marec 2019

Mini darilci


Pa si dajmo malo znova razmigat prste in nekaj ustvarit. Zase priznam, da me v tem času rada prevzame ustvarjalna lenoba in le s težavo se znova vrnem v formo. Sem pa se naučila, da je potrebno začeti preprosto in po že znanem receptu. Temu začnejo ideje počasi same slediti. Tako sem za vas danes pripravila idejo za mini darila, v katera lahko date kakšno čajno vrečko ali majhno čokolado. Takole izgledata v eko in beli verziji.


Pa si poglejmo, kako sem ju izdelala. Iz eko in belega šeleshamerja sem si s spomočjo šablone, izrezala 2 žepka. Prav tako sem si izrezala 2 različna metulja iz belega šeleshamerja. Samo en del enega metulja sem pobarvala kasneje z rumenim distress inkom in ju sestavila.


Nato sem si izrezala tudi nekaj vejic. Pobarvala sem jih s tekočo zeleno barvo. Sem si pa dodatno izrezala te enake vejice tudi iz paus papirja.


Nato sem vse skupaj sestavila in na vsak žepek dodala enega metulja. Čisto na koncu pa sem oba poškropila z nekaj zlate in bele barve. Tako zgleda eko varianta:


In tako bela varianta:


Takšen žepek lahko dodate kot mini darilo k voščilnici ali pa ga privežete na darilno vrečko. Upam, da vam je ideja všeč in da se česa podobnega lotite tudi sami. Do naslednjič vas prav lepo pozdravljam.

Današnjo idejo pa najdete tudi na Beadsi blogu.

9 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Ideja je super, izvedba pa svetovna! Prihajajo prazniki in še kako prav bodo prišla mini darilca. Všeč mi je nežna, pomladna okrasitev obeh vrečk. Lepo, da se tvoja ustvarjalna muza počasi vrača. :-) Z veseljem čakam naslednje projekte. :-)

Hali pravi ...

U ja še vprašaš, všeč, zelo všeč :-) Takšni mini žepki pridejo zmeraj prav, čudovita sta v beli in kraft verziji.

Ne-Ja pravi ...

Se kar podpišem pod Sonjo :). Svetovna izvedba in super ideja!

moi pravi ...

Res krasna ideja za mini darilce. Sploh sta lušni, ker si dodala še vejice in metulja in zgledata prav spomladansko.

Zvonka pravi ...

Prav prisrčni sta ti dve tvoji mini darilci, zelo pomladni in lepi.

Helena pravi ...

Krasna ideja za mini darila, ko hočeš nekomu že z embalažo povedati, da je nekaj posebnega.

Cvetoči travnik pravi ...

Je prav fino "slišat", da tudi super ustvarjalka včasih nima idej, vsaj malo tolažbe:))). Mislim pa, da je ta občutek samo pri tebi, v vsakem primeru vedno narediš nekaj posebnega in ti dve vrečki sta cortni, pomladni in zelo praktični. Me pa zanima, kje si na koncu "pošpricaš" izdelek, da okolica ni vsa popršena:)) - moja namreč je:))). Lep pozdrav do naslednjič Andreja

Valerija pravi ...

Čudoviti darilci. Všeč so mi barve in metuljčki.

helena pravi ...

Ojoj, tako super pomladno in sveže. Kjut ideja, o izvedbi pa ne bom :)