torek, 27. avgust 2019

Ptica s srci

Današnjo voščilnico sem prelevila v rojstnodnevno, čeprav sem najprej mislila, da bo namenjena poroki. Kar vam želim pokazati je, da lahko z drugačnim napisom spremenite namembnost izdelku in tako uporabite svoje pripomočke večkrat in za različne priložnosti.


Pa poglejmo kaj sem si najprej pripravila. S pomočjo šablone ovala sem iz belega foto kartona in moos pene izrezala odprtino. Moos pena je malenkost manjša kot sam kartonček, kar mi omogoča še malo manevriranja pri lepljenju v primeru, da odprtine nisem odrezala na povsem enakem mestu. Tako mi moos pena ne bo štrlela izpod papirja. Prav tako sem si s pomočjo CottageCutz šablone izrezala ptico, vejico, srca in vrvico z napisom "love".


Na negativ izreza ovala sem s pomočjo plastične šablone in modrega distress inka oblikovala oblake. Na trak iz foto kartona sem odtisnila napis "najbolj srčni osebi". Tako več nisem potrebovala napisa love, ki je del izrezane vrvice. Zato sem to besedo skrila za oval. Navzven kuka le še črka l, ki pa v tem primeru izpade kot zanka.


Izreze sem pobarvala s pomočjo alkoholnih markerjev, vendar bi jih lahko tudi z distress inki ali akvarelnimi barvicami. V osnovi pa so vsi izrezi izrezani iz belega foto kartona.


Preživite lepe zadnje avgustovske dni.
Objavo boste našle tudi na Beadsi blogu.

5 komentarjev:

Helena pravi ...

Fajn si zakrila love in tako zdaj zgleda kot zankica :)
Že nekaj časa iščem plastično šablono oblakov - super, da sedaj vem, kje jo odbiti :)
Enkratna, nežna in ljubka voščilnica.

Valerija pravi ...

Čudovita je. Super ideja, kako lahko s spremembo napisa spremeniš namembnost voščilnice. Res bi bila lahko tudi za poroko.

oldpunca pravi ...

Nežna, lepa in domiselno sestavljena voščilnica. :-)

Ne-Ja pravi ...

Svetovno si zakamuflirala napis in hkrati pustila "uporabni" del viden :). Super ideja kako potencialno poročno tematiko spremeniti v drugačno voščilnico.

leycika pravi ...

Kako je lušnaa :)