četrtek, 26. september 2019

Dobrodošla jesen

Tiste, ki spremljate moje objave veste, da rada izdelam tudi kakšen okras za dom, predvsem v okvirju. Tako sem si tokrat izdelala enega kot dobrodošlico jeseni. Z malo truda si ga lahko izdelate tudi same. 



Najprej sem si pripravila papir, ki sem ga, tako kot v tej objavi, posprejala s Carrotcake barvnimi spreji




S pomočjo različnih šablon sem si izrezala listje in nekaj zelenja. Za napis JESEN sem si izrezala črke iz eko kartona. Vsako po 3x in jo nato nalepila eno na drugo za nekaj dimenzije. Tako napis deluje 3D. Prav tako sem si odtisnila napis DOBRODOŠLA. Besedo sem vzela štampiljki dobrodošla dojenčica. Pri tem sem si dojenčica prekrila s selotejpom, da ne bi na ta del nanesla inka. Štampiljko sem nato premazala z blazinico, odstranila selotejp in odtisnila samo zgornjo besedo dobrodošla. Preprosti trik, ki pa vam omogoča, da svoje štampiljke uporabite za različne namene in jih kombinirate. Lahko pa si pogledate ta postopem v tem mojem videu.



Na kartonček iz foto kartona sem nato zalepila šopek listja ter mu dodala napis "dobrodošla". Pod sam šopek pa sem nalepila še črke in sestavila besedo JESEN. Za konec sem dodala še pentljo, ki sem jo skombinirala iz belega in eko kartona. Vse skupaj pa sem uokvirila š črnim okvirjem. 



Uživajte v jeseni.
Objavo pa najdete tudi na Beadsi blogu!


9 komentarjev:

HRANDICA pravi ...

Zelo lep in jesensko primerni okras. Ga obesiš ali postaviš na polico?

Biljana Damjanović pravi ...

Waw, kakšen okvir!! Ne mislim dobesedno okvir, ampak celo dekoracijo!!! Ideja je fenomenalna in jesenske barve prav lepo poživijo prostor.

Helena pravi ...

Lepo, da si delček jeseni ponesla tudi v svoj dom. Krasna dekoracija.

Vladuška pravi ...

Hvala dekleta. Hrandica, jaz ga postavim na predalniik, lahko pa se tudi obesi.

Ne-Ja pravi ...

Čudovit pozdrav jeseni si narediela. Komaj čakam da bodo tudi zunaj take brave :).

oldpunca pravi ...

Se mi je kar zdelo, da te bodo jesenske barve zvabile v tvojo ustvarjalno sobico. :-) Krasno dekoracijo si izdelala. S teboj delim navdušenje nad Carrotcake spreji. :-))

Valerija pravi ...

Uau, navdušena nad tvojo jesensko mojstrovino. Krasne barve in detajli.

Majda pravi ...

Vladka hvala za navdih - bom stopala po tvojih poteh in naš domek opremila s pozdravom jeseni po tvoje ter ga začinila s ščepcem po moje.
Čudovit je!
Naj bo čudovit tudi tvoj vikend, Majda

Janja pravi ...

Čudovito!