sobota, 20. junij 2009

Venček marjetic

Lep pozdrav vsem skupaj. Končno spet v svetu ustvarjalnosti. Kako sem to pogrešala. In danes zunaj dežuje in jaz z nasmeškom sedim v svojem kotičku in lepim drobne rožice. ;-) Tukaj je moja sončna čestitka in venček marjetic s katerim vam vsem skupaj želim en čudovit dan.

Naslednja slika je iz druge perspektive in še ena z notranjosto čestitke:

8 komentarjev:

Maja pravi ...

Preprosto čudovita...In nekaj posebnega!

BojaMoja pravi ...

Nežna :) čudovita!

Helena pravi ...

Najprej sem mislila, da je tvoj izdelek slika. Jaz bi si jo takoj obesila na steno :)
Lepaaaa!

Sonja pravi ...

Hecno, tudi meni se je najprej zdela slika :) Čudovita čestitka je.

Rastlinica pravi ...

Zelo luštna čestitkica! Tudi jaz sem bila potem ko sem videla smo sliko prepričana da je slika! Super je. Cart marjetke. In tista mala pentlica je tko luštna! Ne vem kako ti je uspelo naredit tako majceno in tako cart...??

LP

Vladuška pravi ...

Hvala za vaše komentarje in moram povedat da je tale ideja s sliko odlična. Sama sem jo videla kot sliko šele, ko ste pokomentirale :-) In dejansko bi se splačalo poizkusit, da namesto čestitke za kakšen rojstni dan izdelam podobno slikico. Ali pa za sebe, da mi okrasi kakšno steno.

Rastlinica res je, da so te rožice in pentljica zahtevali nekaj natančnosti in predvsem potrpežljivosti, ampak glede na to, da sem ustvarjala po dolgem času, je moja potrpežljivost bila neuničljiva :-) Drugače pa pentljica ni zahtevna, izdelala sem jo iz 5 delov. 2 na dnu in dva trakca na sredini, ki sem ju prepognila in potem vse skupaj zaključila s prečnim trakcem. Mogoče se ne sliši ravno enostavno :-) - če te zanima lahko dodam kakšno slikico.

Hali pravi ...

Prekrasna čestitka, jap to bi bilo za na steno dat! :-)

Tina pravi ...

Pri tejle je res videti s kakšno potrpežljivostjo je narejena. Zelo mi je všeč, tako nežna in sveža je!