ponedeljek, 19. marec 2012

Čestitka in vabilo za otroški rojstni dan

Otrok je popisal prvo leto svojega življenja in čas je, da upihne tudi svojo prvo svečko. Res je glavni akter svojega rojstnega dne, ampak zagotovo mu je od vseh najmanj jasno, kaj se sploh dogaja in zakaj mu vsi nekaj nosijo in mu pojejo in mu prigovarjajo. Ampak tako je in prvi rojstni dan otroka je zagotovo v očeh staršev zelo pomemben, o tem ni dvoma. 
Starejši kot smo, manj pomembni postanejo rojstni dnevi in včasih bi ga najraje prespali ali pa izbrisali, da nas ne bi spominjal koliko let že poskakujemo po tej zemlji. V resnici bi se bilo treba veseliti vsakega novega leta, ki ga doživimo, ampak kar se mene tiče, se bom morala tega še naučiti. Ne skrbijo me leta, samo svojega rojstnega dne pa tudi ne obožujem. Mogoče tudi zato, ker nisem rada v središču in mi je bil od vseh rojstnih dni v zadnjih letih najbolj všeč lanski, ki sem ga praznovala na morju, samo jaz in moj J. in nekaj kozarčkov vina, tako da sem se na koncu odvrtela do postelje :))) Pa kolikor se spomnim sem imela velik dar govora :))) Vsekakor pa sem vsako leto zelo vesela mnogih čestitk saj me spomnijo na to, da me obkroža veliko čudovitih ljudi, ki jih imam rada in to mi vsekakor ogreje srce.
Zdaj pa nazaj k prvemu rojstnemu dnevu. Mali Ažbe je takole povabil vse na svoje praznovanje:
Jaz pa vam pokažem še varianto žirafe na čestitki, ki pa trenutno stoji na razstavi:
Če slučajno v teh dneh praznujete, vam želim vse najboljše. Privoščite si dan po vaši meri in se veselite vsakega leta, ki je za vami in še bolj tistih, ki so pred vami.


23 komentarjev:

Karmen pravi ...

Kok so luštne!

Nadja pravi ...

Kolk je luštna!! Kje jemlješ vse te ideje, vsakič znova presenetiš :)

Kristina pravi ...

Lušne so.

Tanja pravi ...

Jaz imam pa rada rojstni dan in polno prijetnih ljudi okoli sebe. Ko sem videla ta vabila in čestitko sem si želela, da bi tudi jaz praznovala. Pa letos ne bom več! SMRK!

čarovnička pravi ...

kjut, kjut, kjut ...

Ana K. pravi ...

Vladuška tale tvoja žirafa je super kjut!

Helena pravi ...

Imela sem podobne probleme kot ti pri praznovanjih :) Potem sem spoznala, da so rojstni dnevi tudi za to, da si vzamemo čas za tiste, ki jih imamo radi in jih želimo imeti ob sebi. Ne le za praznovanje rojstnega dneva, tudi takrat, ko nam je težko in potrebujemo ob sebi nekoga.
Vabil in čestitka ... Kjuti in zelo lepo! Frajer Ažbe in otroci, ki jih bodo dobili. Verjetno bodo strašansko veseli.

Nella pravi ...

Full luškana žirafica! Rojstni dnevi pa so zakon, vsi na kupu, veselje , smeh in dobre želje. Obožujem jih :) Lp

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

kjut!kjut!kjut! na pa sem še jaz uporabila ta izraz ;) tudi osebno nerada praznujem svoj rojstni dan, pa ne zato, ker sem pač eno leto starejša, enostavno zato, ker ne vem kam sama s sabo.če se kdo spomni name, me peče vest, ker se mogoče jaz nisem spomnila nanj-o, al' pa se počutim zanič gostiteljica. taka pač sem

moi pravi ...

Jaz bi tudiiiiiiii mela taka vabila za rojstni dan ;)

Kefa pravi ...

WIiiii...kok so luštkane...
jaz pa svoj rd vsako leto praznujem in to zato, ker je poleti, ker naredim piknik za družinom ki je drugače ne vidim. In tako cel dan klepetamo, izležavamo in se imamo lepo. Z leti pa je itak tako, da prehitro tečejo...mene letos čaka okrogla :)

Tanja E. pravi ...

O kako lepo si spet tole skombinirala. Pa dodelala v nulo. Krasno res!
Meni pa je rojstni dan všeč... Svojega zadnjega sem "praznovala" v porodnišnici, dva dni po rojstvu moje male deklice in bil je prav nepozaben.
Sedaj pa gruntam o vabilih na roj. dan za svojega desetletnika. Kovačeva kobila ni prav, da bi bila bosa... LP:))

Mojca pravi ...

Tole je čisto preveč ... vedno ko pidem v tale tvoj kotiček me vrže dobesedno na rit :) Tale žirafica je res krasna in vse si tako lepo sestavila skupaj, in vse je tako preprosto in hrati čudovito. Vedno ti uspe, da odidem odprtih ust.
Drugače pa tudi sama ne maram praznovati rojstnega dne, .. ravno tako kot si napisala, ker ne maram take vrste pozornosti. Ponavadi se skrijem in preživim dan z mojim in letos sem celo dva najboljša kolega povabila. Ja tale džumbus mi res ne paše, nimaš kaj. LP

Hali pravi ...

Prekrasna vabila in čestitka,žirafa je meni že sama po sebi tako zanimiva in simpatična žival, tako da izdelki z njo na čelu res ne morejo zgrešiti bistva. Jaz imam rada roj. dneve, ker se rada družim z vsemi, ker imamo ponavadi dober žur in ker sem spet za leto modrejša ;-)

Creatissimo pravi ...

Simpatične!

Andreja pravi ...

Zelo luštna vabila si naredila in tale žirafa je res prava carica, tako je corti :-))
Ja, kar se tiče praznovanj, bi jih tudi jaz najraje preskočila, ampak žal to ne gre in iz leta v leto nas je več, tako da je praznovanj več in ne manj. Ko se bliža tisti dan, bi ga res najraje preskočila, ampak potem ko se praznovanje začne in smo vsi na kupu, pa postane vse skupaj prav prijeto :-))

Simona pravi ...

Vladuška - spet take cortkane. Prisrčne in vesele. Res lepe. Se že veselim, konec tedna jo s sestro mahneva na tvojo razstavo.

Vladuška pravi ...

Super Simona, me veseli. Upam, da vama bo všeč :)

Janja pravi ...

Joj kako luštno. To je bilo veselja :). Lp

Lp

VSE DOBRO pravi ...

Iiiiiiiiiii kako je ta žirafica ljubka - kar zaljubiš se vanjo ... in barve tako pomladne in čudovite ... in fogorafija, ki ima pikico na i z gumbki - kapo dol pred tvojimi popolnimi ustvarjalnimi izdelki ...

Vse dobro ...

Mojca pravi ...

Spomnila sem se na prvi rojstni dan hčerke... Bolj od tort in daril je bilo pomembno to, da je tisti dan naredila svoje prve korake :)

Čestitka je čudovita, krasne barve in kot vedno - perfektna izdelava.

čarovnička pravi ...

oj, malo sem te namočila, sory http://vilinskisvet.blogspot.com/2012/03/izziv.html

Biljana pravi ...

Waw, krasne barve!!!!