ponedeljek, 9. julij 2012

Začimbe za lepo in srečno življenje življenje in nova trgovina

Vse, ki ustvarjamo vemo, da je z moškimi čestitkami vedno težava in da se je potrebno znajti na poseben način, kar pa na drugi strani vodi tudi v drugačne ideje in odpira nove ustvarjalne poti. Je pa vsekakor dobro imeti doma kakšen motiv štampiljk ali šablono, ki je nevtralna ali celo bolj moška in nam v takih primerih pridne vedno prav. Včasih pa se da tudi na videz bolj ženstvene motive uporabiti na moških čestitkah. Vse, ki me spremljate, veste, da obožujem šablone od Scrapping Cottage in vesela sem, da jih bo odslej možno kupiti tudi pri nas. Še ne veste tega? Ja, Marina je odprla čisto novo trgovino, ki odpira nova vrata nakupom materiala, ki ga doslej še pri nas ni bilo. Imenuje se Mavelu. Prav z današnjim dnem je ugledala luč spletnega sveta in vas vabi, da jo obiščete. Najdete jih tukaj: www.mavelu.com ali pa na Facebook-u.

Med drugim bo v trgovini na voljo tudi šablona kuhinjskih poličk s stekleničkami za začimbe, ki sem jo uporabila tudi na tokratni moji čestitki, namenjena moškemu, čeprav je tako nevtralna, da je lahko za oba spola, brez težav. 
Uporabo te šablone ste lahko pri meni videle že tukaj in tukaj, tokrat pa sem se odločila, da ustvarim 'svoje začimbe' in si besedilo sprintam, ter dodam imena na stekleničke. Namislila sem si še napis, vse skupaj pobarvala in posenčila kar z Distress Inki in čestitka je tu. Ker je že sama polička toliko velika, namenoma nisem dodala še več dodatkov, mislim da je zgovorna že sama po sebi.
Zdaj pa le hitro pokukajte v novo trgovino in poiščite kaj zase. Ali pa prelistajte e-knjigo z mnogimi nasveti, ki jo je pripravila Marina. Jaz pa vam obljubim, da vam v prihodnje glede uporabe Scrapping Cottage šablon razkrijem še kaj več. 

Pa lep začetek tedna!

23 komentarjev:

Helena pravi ...

Kapo dol! Da bi lahko takšno šablono za začimbe uporabila za moško voščilnico, mi niti na kraj pameti ne bi padlo :) Domišljija ti dela sto na uro! Potem pa so tukaj še spretni prsti, natančno oko (in še kaj) in nastane ena prečudovita voščilnica.
Kar zavriskala sem, ko sem v novi trgovinici videla, da so na voljo šablone SC. Superca!

Janja pravi ...

To pa je Ustvarjanje, ki si zasluži veliko začetnico. Čudovita voščilnica ♥. Lp

HRANDICA pravi ...

Izredno ustvarjalno, ker z moškimi voščilnicami je res vedno križ.
Pozdravček.

Marina pravi ...

Vladka, naravnost čudovito, enkratno, specialno... Skratka sami superlativi in to pozitivni, da ne bo pomote=)
p.s.: Hvala za čudovite besede o trgovinici=)

Renata pravi ...

Hja, z moškimi so vedno težave ... :-) ... še pri voščilnicah! Tvoja je krasna in res zelo domiselna. Super!

Pa hvala za info o novi trgovini. To vedno prav pride.

Tiara pravi ...

Super domiselna čestitka in lepo narejena.
V trgovinico sem pa že pokukala in je fajna, sam moja denarnica se verjetno ne bo strinjala s tem ;)

Maja pravi ...

Res posrečena voščilnica in napisi na začimbah so res pika na i. No, sedaj grem pa po trgovinici brskat. ;)

Ana K. pravi ...

Vladuška, čestitka je super kjut...vse klapa!! Všeč mi je, da vedno dodaš malo starinskega pridiha!

Klara pravi ...

Vladka, najprej čestitke za sodelovanje v Marinini ekipi... Ko sem dobesedno požirala izdelke v novi trgovinici, so Scrapping Cottage šablone prve pritegnile mojo pozornost in takoj sem se spomnila nate. S tole čestitko pa se ponovno dokazuješ s tvojo ustvarjalniško žilico. Ideja dobrih začimb je mega... Ja, počasi se tudi sama bližam okrogli štirici in zaloga teh začimb bi mi prav prišla. :))

moi pravi ...

tudi meni so SC šablone kjut, samo te poličke ne bi nikoli uporabila za moškega, kaj češ, še vedno ujeta v škatlici :)
krasna ideja s temi začimbami inhvala za info o novi trgovini

Goga pravi ...

Dobro si se znašla in čisto ženski motiv krasno uporabila na moški voščilnici. Fajn si zrihtala ni kaj :).
Aja, pa hvala za informacijo, nikakor nisem mogla iz svoje kože in v teh dneh že pričakujem poštarja. Vsebina paketa seveda "SC" šablonice :).

Andreja pravi ...

Fantastična čestitka izpod pravih čudežnih prstkov :-))

helena pravi ...

Oooo, jaz pa poznam kar nekaj moških, ki bi jim tale voščilnica prav dobro sedla, glede na njihove kuharske sposobnosti. Čudovita je! Trgovinica pa je že "obdelana"..:):)

Tanja E. pravi ...

Enkratna je, domiselna in po tvoje prepoznavno zelo lepo dodelana. Pa čestitke za sodelovanje v Marinini ekipi. Veliko uspeha in užitkov vam želim. LP!

Mojca pravi ...

Kako lepo si skombinirala tole! Sploh so mi všeč napisi na stekleničkah, čudovito. Novi trgovinici pa boš sigurno dala pridih nečesa posebnega. LP

Simona pravi ...

Tebi pa res ne zmanjka idej. Krasna, domiselna!

Jana pravi ...

Se strinjam s teboj,da je zelo težko narediti voščilnico za moškega. Pravzaparav sem kar vesela, da je to problem tudi za takšno mojstrico kot si ti. Imam takoj malo boljši občutek. :)

Izredno domiselna čestitka! Svetovna!

Sonja pravi ...

Čudovita voščilnica, res si dobro uporabila šablono. In sploh ni treba, da je tole samo moška voščilnica, saj so navedene kvalitete dobre za oba spola :)
Zdaj je pa res čas, da grem pogledat v tole novo trgovinico :)

Sabina D. pravi ...

Čudovita voščilnica. Izvirna ideja, ki me je takoj pritegnila, da pokukam v novo trgovinico. Hvala za info.

Marika Gabez pravi ...

Super si tole naredila! Mi je zelo všeč. Inideja je vsekakor izvirna. Za moške ustvarjati ... to je pa res križ. Ampak tebi čudovito uspeva.

Creatissimo pravi ...

Lepa misel na voščilnici in res je primerna za oba spola. Vživljanje v moške je res projekt in ustvarjanje zanje poseben izziv. Veseli me, da tudi tu uporabljaš svojo bujno in izvirno domišljijo.
Hvala za info o trgovinici in naj vam bo v timu lepo!

Andreja pravi ...

Super lepa čestitka! :) Pa še iskrene čestitke za spletno stran :) Sem jo že prebrskala :)

Cinnamon and Thyme pravi ...

Maaa, krasna je! Zelo všeč :)!