sobota, 18. januar 2014

Srce sredi vrat/Flourish Love Heart

Kako je lepo, ko hodiš po kakšnih hribih, ki imajo posejane takšne male, lušne, idilične vikende, kjer  še vedno prevladujejo klasični rdeče-beli karo vzorci in imajo polkna ali vrata na sredini izdolbena srca. Ob takih vikendicah pašejo celo keramični palčki. :)

In jaz sem vse skupaj malo približala oz. uporabila samo tisti del polkna oz. vrat, kjer se nahaja srce. Najprej sem 2x izrezala srce s šablono, si nato obliko obrisala še na osnovo čestitke in ga z nožem izrezala, da sem dobilo odprtino iz srca. Nato sem prvi izrez pobarvala z Distress Inkom rdeče, drugega pa pustila nepobarvanega. Oba dela sem zalepila na odprtino, rdečega na sprednjo stran čestitke in nepobarvanega na notranji strani malo z zamikom - kot bi rdeče srce imelo senco. 

Pri tem sem uporabila povsem svežo šablono iz CottageCutz Sweet Love izdaje: Flourish Love Heart. Imitacijo lesa pa sem ustvarila s pomočjo Sizzixove embosing srajčke. Napis sem odtisnila na en del izrezanega "Homemade Tag(a)". Ja, kot je rekla ze Tanja, čas je da se pripravimo na Valentinovo, saj se mi vedno znova zgodi, da dobim klice, če imam na zalogi kakšno voščilnico. Seveda je ponavadi nimam. Naj bo to leto drugače :) Imejte se radi! Najdete me tudi tukaj.

It is so nice when you walk to the hills, and you see small, cute, idyllic cottages. Here in Slovenia they mostly have a red and white checkered patterns on curtains and shutters or doors have carved heart in the middle. I´ve used only the part of the shutters where the heart is located. I cut it out twice - first piece I colored with red Distress Ink, and left the second one as it was. I also cut out the shape of the heart from the card base to get the opening. Then I glued the first red colored die cut on the front side of the card and the second one inside of the card, but not directly on the red one but a little bit on the side. For this I used a brand new die from CottageCutz Sweet Love release: Flourish Love Heart. Sentiment is stamped on one part of the Homemade Tag die cut. I like this wooden look of the card, I hope you like it too. You can find me also on Scrapping Cottage blog. Have a great day.

25 komentarjev:

Helena pravi ...

Prav zares si nam pričarala delček polkna na kakšni vikend brunarici. Tale srček bi lahko bil takoj preveč kičast, ampak na tvojih voščilnicah to pač ni mogoče :)Všeč mi je globina, ki si jo dosegla z zamikom dveh izrezov (občudujem, kako lepo si oba dela zalepila) in odprtino za srcem. Enkratna.
Ja, fajn je imeti kakšno na zalogo :)

Simko pravi ...

Zelo lepa voščilnica, Vladka! Tako lepo si poustvarila tole polknico s srčkom. Lepa izbira barv in čudovito izdelana voščinica! Šablona srčka mi je zelo všeč!
Pozdravček,
Simona

Mojca pravi ...

res je magična, srček mi je strašno všeč. lp

melly pravi ...

Čudovito res izdeluješ enkratne čestitke

moi pravi ...

Krasno srce in zalo lepo si ga umestila na vrata. Tudi meni so všeč takšne zasanjane hiške. Tvoja čestitka te kar ponese v eno takšnih.

Ne-Ja pravi ...

WAW pove zadosti :).

papa
Jerneja

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Brez besed. Dovršeno do perfekcije. čao

mihaela pravi ...

Zelo lepo, kot vedno!

Danica pravi ...

Z eno besedo povedano čudovita!
Lp Danica

Maja pravi ...

Zelo lepa, kot vedno!

Nena pravi ...

tale je spet ena od tvojih čudovitih.

oldpunca pravi ...

Nasmejala sem se ob omembi keramičnega palčka :-) Ja, če je kič postavljen na pravo mesto, je lahko čisto simpatično!
Tvoja voščilnica pa me je popolnoma prevzela. Čudovito srce!

Andreja pravi ...

Planinske koče/vikendice so mi zelo všeč in nekoč, ko bom velika, si želim imeti eno tako ... ta pravo, s srčki v polknih in z zavesami iz rdečega kara :-))
Fantastična voščilnica, Vladka!

vilinke pravi ...

Lepa in enostavno tvoja ;) Vedno me fascinira tvoja uporaba eko kartona in dodatkov.

Sonja pravi ...

Mene rdeče-bele zavese in z lesom obložene stene ne kupijo.. taka polkna bi pa vseeno z veseljem imela :) Čudovita voščilnica je nastala. Pomisliš res na čisto vse podrobnosti, tudi zamaknjen srček.

Alenka pravi ...

Čudovita!!! Tole srce bi pa skoraj nujno tabla :)

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna
lp Tamara

Janja pravi ...

Vladka,
meni ena najlepših ♥. Lp

Biljana pravi ...

Čudovita je!

Hali pravi ...

Kot čupka in les in ljubezen. Kombinacija, ki enostavno zmeraj zažge. Zelo lepo!

HRANDICA pravi ...

Vedno sem se spraševala, kako narediš izrez s šablono na osnovi za voščilnico.
Tale tvoja res izžareva toplino, ki jo zagotovo izžarevajo tudi male lesene hišice.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Krasna kombinacija in čudovita voščilnica.

Klara pravi ...

Kaj naj še dodam...prekrasna je. Všeč mi je efekt, ki ga naredi zamaknjeno srce. Ni mi pa čisto jasno kako si srca zalepla na osnovo... ;)))

Vladuška pravi ...

Hvala, dekleta :))

Klara, na osnovo sem zalepila samo ob robu srca. Treba je pazit da ko rezes srce iz osnove, malenkost manjse izrezes, ampak spet ne prevec, da se robovi ne vidijo, ko nalepis izrez.

Hiška iz papirja pravi ...

Kako zanimiva kombinacija "okrašenega" srca in grčastega lesa, nikoli mi ne bi padlo na misel, da bi ju dala skupaj. Ampak ti to narediš tako, kot da sta skupaj že od nekdaj in da drugače sploh ne more biti. Pa še tista senca pri srcu, vse skupaj je enkratno!