četrtek, 28. maj 2015

Miren kotiček za spočit svojo dušo/Vintage Shoppe Sign

Včasih so naše življenjske poti svetle, jasne in sončne, drugič spet bolj zamegljene in pospremljene z neodločnim korakom. Včasih pa je vsega po malo, kljub temu da je pot zelena, sveža in obsijana s soncem, je korak počasen in oči stremijo bolj k tlom in zato ne vidijo lepote, ki prihaja iz vseh strani. Jaz sem se tokrat ustavila v osamljeni ulici, ki pa kljub bolj temačnemu izgledu ni žalostna. Je samo postanek, ki ga duša potrebuje da zajame sveži zrak, da odvrže stare balaste in strahove in se odpravi naprej odprta za nova doživetja in bolj sproščena. Je miren kotiček, da se vsedeš in pustiš, da misli tečejo in se zložijo kot kocke, vsaka na svoje pravo mesto:
Nastanek te voščilnice je šel povsem svojo pot. V bistvu sem želela ustvariti videz črno-bele "fotografije" v obliki voščilnice z dodatkom rdeče. Pa mi ni uspelo in sem sem se nato poslužila potiskanega papirja, ga prebarvala oz. zalepila z Multi Medium mat tekočim lepilom na podlago in nato robove prebarvala še s črnim Gelatos akvarelnim stikom, ki deluje kot kakšna voščenka. Imam ga že lep čas, pa zelo redko uporabim. Pozabim ;) In takole bi nekako zgledalo, če bi mi res uspela črno-bela varianta ;) Sem pa vendarle poskušala še naprej in kako mi je kasneje uspelo na drugih izdelkih, vam pokažem naslednjič. 
Hi, all. Today´s card is a little bit different, it has a little mix media look. I used scrapbook paper for background and I glued it with gel medium on the basic surface and colored the borders with black gelato. For the focal point, I used this gorgeous Vintage Shoppe Sign die and added a little heart in the middle of it. Together with sentiment is this quiet little place, to rest your soul and to gather strenght for new challenges in life. First I actually want to reproduce the look of black and white photography with touch of red, but it did'n turn out so. But above on my modified photo, you can see how it would look in black and white variation. :) I wish you all great time and don't forget to visit us also on CottageCutz blog.
Imejte se lepo, jaz pa vas za konec povabim še na CottageCutz blog, kajti ta voščilnica je nastala prav za njih in na njej sem uporabila tudi šablono Vintage Shoppe Sign.

20 komentarjev:

Valerija pravi ...

Krasna voščilnica in prav lepo napisano.

Tamara pravi ...

Odlično si tole naredla. Srček je res pika na i. <3
Lp, t.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Zelo lepa
pozdravček Tamara

Hali pravi ...

Že ob pogledu na čestitko, se duša umiri in si zaželi, da kar traja in traja. Krasen zapis!

Suzy pravi ...

Naj bo črnobela ali rjava...čudovita je

Marija pravi ...

Zelo lepa spremna beseda, ki obogati lično narejeno voščilnico. Vedno pa me navdušuje kako zanimivo fotografiraš. Jaz imam s tem zelo veliko težav in mi je včasih prav hudo ker izdelek izgubi svojo vrednost če ni lepo fotografiran. Lp Marija

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Črno-bela ...definitivno je moja naj, na taki kombinaciji se moje oči prav lepo spočijejo. Zanimivo mi je tole s cajteng papirjem. Sploh sem pa zadnje čase navdušena nad mix tehniko. Spet ena nova igračka, ki mi je všeč. Rdeč srček pa krasno zasije in naredi globino voščilnice. čao

Tina Z. pravi ...

kot vedno mi zmanjka besed ob takšni voščilnici - perfektna in tako spokojna je.

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Čudovita! Umirja in sporoča in tvoje lepe misli jo še poudarijo. Lepa objava.

Danica pravi ...

Preprosto čudovita voščilnica!
Lp Danica

Maja pravi ...

Čudovita je!

oldpunca pravi ...

Ne samo, da je čestitka sanjska in čudovita, tudi sceno za fotografiranje si tako lepo naredila, da samo strmim. :-)

Martina pravi ...

Jednostavno prekrasna.
Lp, Martina

Helena pravi ...

Super si jo "spackala" :) Všeč so mi črni, zabrisani robovi. Res deluje tako kot bi zašla v kakšno ozko uličico, se usedla na rob zlizanega pločnika in si vzela čas zase.

Andreja pravi ...

Super je! Lepo ozadje si naredila :-))

*Urška* pravi ...

Pri tebi še tako preprosta voščilnica izpade več kot super.
LP,Urška

moi pravi ...

Krasna je, čeprav je veliko črne, mi ne deluje temačno. In srce ima na pravem mestu ;)

Ne-Ja pravi ...

Vladka svetovno je izpadla. všeč mie je kako sipotegnila tisto patino starega nekje pozablejnega na podstrešju, hkrati pa izpade sveže in pristno :).

Janja pravi ...

Preprosto lepo. Srček pritegne pogled. Lp

Tina pravi ...

Ooooh, kakšen čudovit pridih si uspela ujeti. Fenomenalna je....