torek, 29. november 2016

S hvaležnostjo

Z veliko hvaležnostjo v srcu pišem to objavo, saj je za nami nepozabna sobota, ki je v meni pustila veliko lepih občutkov in prišla sem domov obdana s pozitivno energijo. Hvala vam, da ste se najine predstavitve udeležile v tako lepem številu. To je sicer povečalo mojo nervozo, a hkrati grelo moje srce :) 


Zelo sem vesela, da ste knjigo sprejele s takšnim navdušenjem in resnično si želim, da bi vam dolgo dobro služila. Hvala vam za vse pohvale in čestitke in da ste naju presenetile še s cvetjem.


Današnji zahvalnica krasno sovpadata s tem, kar občutim in bili sta narejeni za Andrejo in Majo, ki sta organizirali naše srečanje in omogočili, da je kar vrelo od naše energije. Čudovito srečanje je bilo in lepo je bilo znova poklepetati z zdaj že znanimi obrazi in spoznati nekaj novih. Domov sem prišla s polno vrečo vaših darilc in hvala vam za to. In pa seveda Martini za voščilnico, v katero ste se vse podpisale. 




Čudovit je ta naš ustvarjalni krog. 
Na še veliko srečanj!

22 komentarjev:

moi pravi ...

Res je bila sobota nabita s pozitivno energijo, ki sta jo samo še stopnjevali s svojo knjigo.
Hvala za ta vajin zaklad.
Spet si ustvarila čudoviti zahvalnici.

Nataša Š. pravi ...

Ja vau, barve, da kar strmim vanje! Čudoviti sta!

Andreja pravi ...

WoW, kakšna eksplozija barv :-)) Čudoviti sta.

Cvetoči travnik pravi ...

Draga Vladka, to je sedaj že tvoja druga čudovita zahvalnica, ki sem jo dobila v dar. Obe imam na vidnem mestu v moji ustvarjalnici in mi lepšata že tako lepe trenutke, ki jih preživljam v svojem prostorčku. Tudi vama en velik HVALA za to, kar sta ustvarili in nam dali tako bogate napotke na naši ustvarjalni poti. Sem pa sedaj že nekaj krat omenila, da ni težko doživeti eksplozijo dobrega počutja in čudovite harmonije v našem krogu, saj ga ustvarjajo sama super dekleta. Se veselim vseh nadaljnih trenutkov, ki jih bomo še uspele preživeti skupaj. Lep pozdrav, Andreja

Helena pravi ...

Vladka, listje je videti kot pravo. Prekrasni in topli zahvalnici za Andrejo in Majo. Pa ozadje je naravnost fantastično.

Keti's Projects pravi ...

Čudoviti zahvalnici. Lepo te je bilo videt in prav veseli me, da smo res ena taka pozitivna in prijetna družba. Takšni ljudi se je treba držat v življenju. Knjiga pa bo dobila častno mesto v moji ustvarjalni sobici. Sem jo prelistala in verjamem, da bom uživala v njej tudi, ko se je podrobneje lotim.

iris-irena pravi ...

Kako čudovita jesenska voščilnica,
lp

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Hvala tudi tebi za vse krasne napotke v tej knjigi...že v soboto sem jo požirala z očmi in branjem. HUDO dobra in upam, da se še kdaj opogumite s Tino in napišeta nadaljevanje. Mislim da je pri vama tega materiala dovolj.
Hvala za prekrasno soboto...vsaj 1x mesečno bi morala biti taka srečanja in tudi dohtarji ne bi imeli več dela z depresivnimi in tečnimi babnicami. Sem vesela, da sem zašla v ta krog prekrasnih oseb.
Tudi tvoji zahvalnici za Andrejo in Majo sta polni energije....

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Lepo napisano, čudovit je ta naš ustvarjalni krog <3 Mi je kar toplo pri srcu, pa me sploh ni bilo tam. Zelo barviti zahvalnici si naredila, topli, kot je ta naš krog :))

Janja pravi ...

Kako lepe barve si ujela na listje. Zahvalnici sta čudoviti.
Hvala za vse krasne ideje in navodila v knjigi. Sem jo pojedla na mah :). Lp

oldpunca pravi ...

Tudi tvoji zahvalnici sta nabiti s pozitivno energijo. :-) Čudoviti sta. Hvala za sobotno druženje. Nepozabno je bilo. Knjigo sem prebrala na eks. :-))

Metuljčica pravi ...

Prelepi zahvalnici, listke vedno tako lepo pobarvaš. Knjiga je čudovita in hvala za vožnjo in čudovito soboto.

Anonimni pravi ...

Čudoviti zahvalnici, kot je čudovita tudi vajina knjiga - občudujem Hali, ki si jo je podarila za Božič in jo bo zavito opazovala anslenjih 24 dni... sama sem jo použila v nedeljo, seveda tako na zalet. Čaka me pa še veliko prijetnih, počasnih uric, ko bo v moji družbi in nekako z njo tudi ti in Tina ;-) Hvala za vso pozitivno energijo in JA, se že veselim naslednjega srečanja :-) Sončka pošiljam, majda

Maja pravi ...

Čudoviti voščilnici!
Knjiga je enkratna in želim, da bi jo imela vsaka slovenska ustvarjalka pri sebi doma, saj je polna čudovitih fotografij in napotkov.

Hali pravi ...

AAA noro kakšne barve, prava paša za oči. Jaaa jaz odštevam dneve do božičnega jutra, ko bom knjigo prvič prelistala :-)

helena pravi ...

Noro lepi sta ti dve zahvalnici. Super je bilo, knjigo sem pa le prelistala in jo odložila na polico, da jo prediham, ko bo malce več časa. Bo pa takrat večji gušt :)

*Urška* pravi ...

Krasni zahvalni voščilki si naredila.

ArtMBR pravi ...

Same pohvale slišim in berem. Res lepo ustvarjaš.

N-Eva pravi ...

Res prava explozija barv na voščilnici. Res oddaja posebno energijo.

Anja Ž. pravi ...

Naravnost čudovita je! Tvoje packanje je tako fenomenalno, da je končni izdelek prava paša za oči.

margi pravi ...

Zelo lepe barve. Krasni voščilnici!

Biljana pravi ...

Kakšno hudo ozadje! Tole pa je kot čarovnija. Prekrasno.