sobota, 3. junij 2017

Ko me inspirira #59 - KONEC ŠOLE

Lep pozdrav v juniju in lep pozdrav v novem Ko me inspirira izzivu. Ker je ta mesec zaznamovan s koncem šole, ali pravilneje povedano s koncem pouka, sva se s Tino odločili, da naj bo to tudi tema tokratnega izziva. 


Inspiracijo sva imeli prav na dlani, saj je Janja pred kratkim izdelala čudovite zahvalnice za svojega vnuka, ki končuje prvi razred:


Sama sem se odločila, da bom današnji izdelek poslala kar nečakoma. Sledila sem barvni podlagi Janjine zahvalnice (eko papir v kombinaciji z belim) in prav tako postavila celo vrsto pisanih barvic. Iz dveh šablon krogov sem izdelala znak prepovedano, ki nakazuje, da je šola za nekaj časa prepovedana. Nato pa sem dodals še številke, črke in napis. Zanimivo se mi je zdelo, da kar nisem mogla nehat z dodatki. Saj veste, jaz ponavadi dodam manj kot več, tokrat pa sem morala zapolnit prav vse. 


Ker moja naprava za izdelovanje napisa na etiketah ne premore šumnikov, so počitnice pač pocitnice in odločila sem se, da pustim tako in v notranjosti postavin nečakoma vprašanje, če najdeta napako :) Treba je izkoristit slabosti naprave :)


Prijavite se lahko na Tininem blogu vse do 17.6.2017 
in po izteku izziva bo Tina  izžrebala eno izmed vas, ki bo prejela bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para.


Pa še eno novico imam za vas preden se odpravim na Tinin blog, da si ogledam njen izdelek. Odločili sva se namreč, da gre tudi izziv na poletne počitnice, ki bodo kar študentske, se pravi, da se vračava oktobra. Poletje kliče na plano in vse manj preživljamo čas v ustvarjalnicah, tako da upam, da ne boste preveč žalostne. Vsekakor pa ostajajo Tinine galerije, kamor lahko tudi v poletnem času prijavljate vse izdelke, narejene z njenimi izdelki.

Jaz vam želim lep preostanek vikenda in uživajte v senci s hladno pijačo v roki!



16 komentarjev:

Klara pravi ...

Oooo kako luštna voščilnica in izziv! Barvice zmagajo, res izgledajo kot prave...

moi pravi ...

Najprej o pavzi. Tudi prav. Meni je več kot dobrodošla, ker me sedaj vedno manj vleče sedet v ustvarjalnici, še pišem bolj malo, čeprav naj bi vsak dan ;)
Za izziv sta vzeli res taprave zahvalnice, smo tudi me občudovale kako super je Janja to naedila (no, pa saj vse super naredi).
Krasen konec šole si pričarala in barvice zgledajo kot prave. Bo res treba nekaj naumit, konec šole bo hitro tukaj ;)

Dusi pravi ...

Super izziv in fantastična voščilnica. Te barvice so tolk super. Že pri Janji sem jih občudovala.
Prav da naredita pavzo. Bo več zagona jeseni

Nataša pravi ...

Super izziv in krasna voščilnica. Te barvice so tolk dobre :)

Vanči Ustvarja pravi ...

joj, kako so lepe :D tista s prečrtano šolo je najboljša :D si me prav v dobro voljo spravila

Majda pravi ...

Počitnice so res že skoraj tu, do takrat pa en cel kup stvari, ki jih moramo urediti mi "ta veliki" šolarji.... upam, da mi uspe ustvarjati še z vama, vajini inspiracijski voščilnici sta pri tem v velikooooo pomoč :-)
Prijeten zaključek vikenda ti želim, Majda

Cvetoči travnik pravi ...

Več kot odlična ideja za čas, ko otroci, skupaj s starši, že težko čakajo počitnice. In tvoja "poslovilna" od šole je več kot super:). Sama barvitost in vesela raztrešenost vejeta iz nje:))). Pozdravček, Andreja

Sapfina (Barbara) pravi ...

Izbira inspiracije je megasticna, ker me je Jana absolutno navdusila s svojimi zahvalnicami. Tvoja interpretacija pa tako krasna in izvirna s precrtano solo! :)) Kako si se to dobro spomnila!

Metuljčica pravi ...

Seveda sem tudi sama občudovala Janjine voščilnice in prav nič me ne čudi, da vaju je pritegnila njena lepa ustvarjalnost. Si pa draga Vladka naredila krasni voščilnici za nečaka, čisto vse mi je všeč, predvsem pa barvice, ki zaokrožijo celoto na koncu. Tako zelo mi je všeč, da grem še enkrat pogledat...

Helena pravi ...

Dober izziv sta našli in Janjine voščilnice so res enkratne.
Na svojo si dala kar celo "škatlico" barvic in še po vrsti si jih zložila. Tista napakica je prav prisrčna :)
Verjetno si vsi zaslužimo malo počitnic, zato vaju razumem.

Janja pravi ...

Nadvse mi je všeč znak prepovedano in lepa postavitev s pisano paleto barvic.
Hvala, ker sta izbrali kupček mojih za navdih.
Vesele "počitnice" ti želim. Lp

oldpunca pravi ...

Navdušena sem nad tvojo prepovedano šolo. :-) Krasna ideja in spet vrhunska izvedba.

Ne-Ja pravi ...

Tudi meni je najprej v uč padla tvoja prepovedana šola :) :) :) - kako bi se strinjala s teboj davna leta nazaj :P. Inspiracija je super, ma tvoja interpretacija pa WAW OH in SPLOH super, druper, megastična :). Popolnoma ne v tvojem stilu, vendar si zadela piko na i z vsemi temi dodatki. Res svetvno! Saj je prav, da si vzameta malo pavze, čeprav dvomim da ne bosta ustvarjali - to vama res ni v krvi ;).

Hali pravi ...

uauu eko kARTON IN ŽIVE BARVE BARVIC..nora kombinacija.. in potem še prepovedana šola, kako super ideja.

Andreja pravi ...

Super izziv in fantastična voščilnica :-) Barvice so čudovite, prepovedan znak pa še bolj. Kul!

Tina pravi ...

Šele zdaj vidim, da moj komentar manjka :-(. Prečrtana šola...po moje bi bil to za mladino najlepši prometni znak :-))) Ideja je fenomenalna in izvedba vrhunska!