petek, 1. december 2017

Mala šola prazničnega ustvarjanja - dvanajsta učna ura - adventni venček malo drugače


Tako, pa se razkriva skrivnostna učiteljica: to je Vanči in z vami danes deli krasno idejo, kako drugače izdelati adventni venček. 
To so njene besede: "Danes z veseljem predstavljam moj letošnji adventni venček. Zamislila sem si ga kot skupek štirih kvadrov, ki skupaj sestavljajo pokrajino. Brez uporabe meni ljubih izdelokov iz Najlepšega para ni šlo, kar je lepo razvidno iz spodnjih slik. Kombinacija modrine in beline z dodatkom bleščeče srebrne je celotno zadevo povezala v celoto.Tako adventni venček izgleda podnevi  in to je tudi postavitev, ki jo bom sama letos uporabila, je pa v začetku videa, ki je pripet spodaj prikazan še drugi način postavitve."


Tako pa zgleda ponoči:


Do nedelje je še ravno prav časa, da ga izdelate. Objavo najdete na njenem blogu in vido na YouTube kanalu, ali pa si ga poglejte kar tukaj. 


Tako razposajeno se počutim ob začetku decembra in komaj čakam, da danes popoldne okrasim stanovanje. In morda si za konec privoščim še skodelico kuhanega vina, da bo tudi prijetno dišalo po stanovanju :) 
Jaz vam želim nepozaben veseli december.

2 komentarja:

VEANA R. pravi ...

Malo drugačen in zelo zanimiv.Hvala Vanči za idejo in predstavitev🌟 Tudi tebi čudovit in vesel december!

Ne-Ja pravi ...

Tole je vredno vseh pohval. Tudi tebi želim lepe praznike in vse dobro v 2018 :)!