torek, 19. junij 2018

Lesen zid z vrezanim srcem in izžrebanka 66-tega izziva

Danes vas na hitro popeljem skozi objavo s preprosto voščilnico, ki je nastala še pred valentinovim, ampak ni prišla še na vrsto, da jo pokažem. 


S pomočjo plastične šablone (linka žal nimam, ker je očitno pri nas ni več za dobit) in paste sem izdelala videz lesenih desk in jih prebarvala kar z Vintage Photo reinkerjem. V sam zid sem "vrezala" srce in dodala preprosti napis kar z že izdelanimi nalepkami. Tudi srce sem premazala s pasto in pobarvala z rdečim distress reinkerjem.


Preden pa vas prepustim sončnemu poletnemu dnevu, pa naj razkrijem še izžrebanko 66-tega Ko me inspirira izziva. Hvala vam, da ste delile veselje do barvanja z nama. Vidim, da je marsikatero od vas to tako okužilo kot mene :) 

Izžrebanka, ki prejme bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para, pa je pod številko 21 - Helena. Prosim, javi se Tini, da se dogovorita glede prevzema nagrade.


Izziv gre sedaj na počitnice, tako kot že lani in se vrne v mesecu oktobru. Do takrat pa, če vam zmanjka inspiracije, pobrskajte po starih izzivih in morda vam dajo kakšno idejo za novi izdelek. 

Želim vam čudovit dan.


7 komentarjev:

moi pravi ...

Čestitke Heleni.
Ti pa si dolgo skrivala to lepotičko pred nami ;)
Krasen videz lesa.

Helena pravi ...

Iiii, ta objava mi je ogrela srce :) Najprej zaradi srčne voščilnice, nato pa še zaradi žreba. Srečka jaz :)
Še sreča, da imaš kakšno na zalogi, da jo pokažeš in nas razveseliš. Krasna je.

Ne-Ja pravi ...

Čestitke Heleni! Res bi bilo škoda, da bi taka lepotička ostala pozabljena v predalu. Super si imitirala les in dodala srček za piko na i :)

oldpunca pravi ...

In ti bi tole lepotičko kar skrila pred nami? :-) Meni je svetovna. Krasno leseno ozadje in prelepo srce. Čista eleganca.
Čestitke Heleni za srečo pri žrebu! Inspiracije bo dovolj do oktobra. Moram pa priznati, da bom pogrešala naša mesečna druženja. :-))

Helena pravi ...

Ah, na zahvalo pa sem čisto pozabila: Vladka, hvala tvojemu računalniku :) in Tini za darilni bon!

Andreja pravi ...

Zelo lepo voščilnico si naredila in se čudovito poigrala z lesenim ozadjem :-))
Čestitke Heleni.

helena pravi ...

Haha, najprej mi je zastal dih, potem pa sem videla, da nisem prava. Nič zato, iskrene čestitke soimenjakinji!
Tole srce pribito na les je super in prav škoda bi bilo, da bi nanj pozabila.