sreda, 11. julij 2018

Božična voščilnica in barvanje z akvarelnimi barvicami

Čeprav mi izdelava božično-novoletnih voščilnic sredi leta ni pisana na kožo in načeloma tega na počnem, se vseeno najde kakšna izjema. Kot ta danes. Želela sem namreč preizkusiti svoje nove akvarelne barvice in ta zimski motiv se mi je zdel kot nalašč, da jih uporabim.


Vse kar sem spoznavala na poti barvanja, sem vam podrobneje prikazala in opisala kar v videu in vas toplo vabim k ogledu.



Najdete pa današnjo objavo prav tako na Beadsi blogu, saj je tudi večina uporabljenih materialo iz njihove trgovine



Vse linke do materialov najdete na koncu te objave, kot tudi na mojem Youtube kanalu pod samim videom. Ker sem naknadno ugotovila, da ta starejša šablona "Dear Santa" ni na voljo, sem namesto tega dodala link do "Merry Christmas" šablone.

Lep pozdrav do naslednjič!

8 komentarjev:

Majda pravi ...

Glede na vreme in temperature je letos kar malce lažje ustvarjati zimske motive sredi poletja, kajne?!
Vedno znova sem navdušena nad tvojim barvanjem in še pred ogledom videa vem, da mi bo v pomoč pri mojem barvanju. V moji prtljagi za morski odklop so že pripravljene barvice, flomastri in nekaj digijev, komaj čakam, da tudi sama kaj pobarvam ;-)
Prijazen pozdravček k tebi, Majda

*Urška* pravi ...

Se bom kar pridružila komentarju Majde o vremenu in temperaturah.Tvoje barvanje me vedno znova navduši.Toliko prevoznosti in natančnosti je v njem.
Krasno zimsko voščilnico si naredila.Zelo mi je všeč.

Helena pravi ...

Moja najljubša in najstarejša tehnika barvanja. Simpatičen motiv in seveda pobarvan tako, da "kapo dol".
Pri ustvarjanju zimskih voščilnic preko vsega leta mi gre enako kot tebi :)

Maja pravi ...

Zelo cort motiv in perfektno barvanje. Danes, ob tem vremenu, sem tudi sama pomislila, da bi se lahko lotila kakšne novoletne viščilnice 😉

Keti's Projects pravi ...

Krasno. Pogledala filmček, hvala ti za vse nasvete. Pred časom se poskusila akvarelne barvice, pa mi nekako niso sedle. So še nekje v omari in pridejo še zagotovo kdaj na vrsto. Tebi je super uspelo.

oldpunca pravi ...

Hvala za krasno predstavitev barvanja. Voščilnica je naravnost čudovita s tem lepim motivom.:-)

Ne-Ja pravi ...

Tvoje barvanje vedno izpade kot da bi natisnila - fenomenalne barve in vsi ti kontrasit. Res si "ta glavna" pri pastelnem barvanju :). Kar pa se tiče vremena raje nebi - zagotovo so bolj primerne zimske voščilnic ein motivi kot sonce :P.

moi pravi ...

Aaaaaaaaaaaa, pa si mi spet lušte naredila po barvanju in barvicah. Krasno se da barvat z njimi in pigmenti so res močni. V trgovini pa jih verjetno niti opazila ne bi, če ne bi sedaj pogledala tvojega videa.