ponedeljek, 11. februar 2019

Pikapolonica zaliva magnolijo

Še ena voščilnica je nastala v tistem prvem navalu na Tinine novosti :) Ne vem zakaj sem odtisnila štampiljke na gladek papir, čeprav sem vedela, da bom barvala z barvicami. Ampak očitno se je moja podzavest znova želela spopasti s tem izzivom. In znova se je izkazalo to, da na gladkem papirju enostavno ni mogoče doseči enakega prelivanja barv kot na papirju s strukturo.



Skoraj sem že vse skupaj zavrgla, pa sem nato poskusila še tako, da sem cvetovom dodala črte in na koncu se mi je zdelo vse skupaj kar spodobno :) Sicer pa sem zelo uživala pri sestavljanju same voščilnice in pri poigravanju z različnimi izrezi in štampiljkami. Za nekaj dimenzije sem magnolijo izrezala tudi iz bele moos gume. Napis pa sem z belim prahom embosirala na črni foto karton.



V ustvarjalnem svetu res ne potrebujemo kurentov, da bi klicali pomlad. Vse kar potrebujemo je nova Tinina kolekcija in že cveti vse naokrog po blogih, FB-ju in Instagramu. Le tako naprej, dekleta!



Naj bo teden prijazen z vami!

13 komentarjev:

Moje drobtinice23 pravi ...

Oh Vladka, jaz bi bila nadvse vesela, če bi znala tako barvati kot ti.
Čeprav si barvala na gladek papir, je magnolija prečudovita.
Zelo lepo voščilnico si naredila. Res je kot praviš, da za klicanje pomladi ne potrbujemo kurentov, da zadostujejo Tinini pripomočki:)
Tudi tebi naj bo teden naklonjen.

Tina Z. pravi ...

Čudovita je in magnolije prav posebne.
Jaz bom več kot srečna, če mi bo kdaj po srečnem naključju uspelo vsaj približno podobno barvanje.

Renata pravi ...

Krasno pobarvano. Zelo lepa celota.

Ne-Ja pravi ...

Jaz niti v sanjah ne bom znala tako barvati kot ti :) Fenomenalna magnolija in zelooo cart ideja s pika poko, ki jo zaliva :)

Cvetoči travnik pravi ...

Samo tvoja perfekcioznost ve, da bi mogoče morala biti kako drugače, sem prepričana, da smo vse zelo navdušene nad tvojo magnolijo, barvanjem - pa naj bo papir tak ali drugačen. Celotna voščilnica je res pomladno radostna in strinjam se s tabo, da nam Tina ponudi vsako leto pomlad pred astrološko, kar nas povsem zadovolji:))).
Lep pozdravček k tebi, Andreja

Helena pravi ...

Verjamem ti na besedo, da je bilo barvanje težje kot na papir s strukturo. Ker pa si takšna mojstrica in seveda vztrajnost, si zadevo rešila na krasen način. Čudovit cvet in morda ti je malce pomagala tudi pikapolonica.

Zvonka pravi ...

Prekrasne barve in celota nasploh.

ArtMBR pravi ...

OMG, kako lepe barve in postavitve. Vse tako natančno in ravno prav.

oldpunca pravi ...

Tale lepotička pa mi je narisala nasmešek na obraz. :-) Cvet magnolije je fantastično pobarvan, zvezda voščilnice pa je ljubka pikapolonica. Čudovito si jo umestila na voščilnico.

Maja pravi ...

Kako je ljubka!

moi pravi ...

Res je, pravi pomladni udar Tininih novosti na naših blogih. Tudi meni se že toži po pomladi, tam zunaj. Pa dokler je še ni, si jo bomo same pričarale. Tvoja pridna pikapolonica lepo skrbi, da magnolija ne bo ovenela.
Krasno poigravanje z okvirji.

Hali pravi ...

u ja meni je tvoja magnolija perfekta in itak tvoje kombinacije so zmeraj nekaj posebnega in nas navdihujejo. Lepo!

Tina pravi ...

Oooo Vladka, kako sem navdušena nad to idejo...da pride pikapolonica čisto k cvetu in ga zalije...perfektno!!! Pa tudi barvanje je izpadlo zelo lepo in zanimivo.