nedelja, 3. marec 2019

Ko me inspirira #70 - kreativno uporabi negativ izreza


Znova smo prispeli do okrogle številke izziva Ko me inspirira in tokrat sem našla inspiracijo v prekrasni Helenini voščilnici, ki me je nagovorila v trenutku. Tako lepo je združila negativ izreza, pobarvano ozadje in paus papir. Takoj, ko sem jo zagledala, sem jo "določila" za izziv :)


Torej, tokratna naloga se glasi: 
kreativno uporabi negativ izreza.

Sama sem izdelala 2 voščilnici, katerima je skupni osrednji motiv - metulj. Na prvi vošilnici sem sledila Helenini in prav tako pobarvala ozadje in čez prilepila izrez iz paus papirja. Vam pa prišepnem, da sem skrila tudi napako. Odtisnila sem namreč napis in to povsem poševno in nato sem čez prelepila trak iz paus papirja ter eko kartona, na katerega sem odtisnila drug napis. Da pa bi izgledalo, kot da je bilo od začetka že tako namenjeno, sem tudi na traku izrezala del metuljeve sledi, ki se perfektno prilega tistti, izrezani na pravokotniku. Potrebno je bilo nekaj natančnosti, vendar je uspelo.


Na drugi sem uporabila negativ izreza iz seta kreativni ovali, tako tistega iz papirja, kot še enega iz sive moos gume. Slednja je malenkost večja kot pravokotnik iz foto kartona. V negattiv izreza sem zalepila kreativni oval iz paus papirja in še en oval iz sive moos guma. Čez sem dodala še napis na traku. Metulj je tudi tokrat izrezan iz foto kartona in iz paus papirja, tako kot tudi vejice. Edino kar malo poživi celoten izgled je drobno srce na metuljevi sledi.


Brez nagrade ne bo šlo tudi tokrat in ta je, kot smo že navajeni, bon v vrednosti 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para, ki ga podarja Tina.


Na izziv se lahko prijavite do 17.3.2019 pod to mojo objavo.

Nestrpno že čakam, kaj boste ve ustvarile in prav radovedna sem tudi, kaj je pripravila Tina.


Inlinkz Link Party

11 komentarjev:

Majda pravi ...

Kako nežni in elegantni sta tvoji voščilnici, čisto sta me očarali! Hvala, ker nam prišepneš tudi glede napak - tako lepo si jo skrila, da bom tudi sama v prihodnje, ko se mi zgodi kakšna podobna, namesto vzdihovanja že na začetku začela razmišljati o rešitvi :-)
Lep zaključek vikenda ti želim, Majda

Helena pravi ...

Očarana in počaščena (čeprav je sprva bila Tina v navdih ;)).
Ampak tvoja izvedba uporabe negativa me je res navdušila. Hvala, ker si z nami delila, kako zakriti kakšno napako.
Obe voščilnici sta neizmerno nežni in krasno sestavljeni.
Lep teden!

Ne-Ja pravi ...

Čudovito inspiracijsko voščilnico si izbrala. Tvoji dve verziji sta tako nežni in dodelani v nulo da oči noče proč. Še napake pri tebi izpadejo popolno oz jih uspeš tako fantastično zakamuflirati da izpade točmo tako kot da bi moralo to tam biti ;).

moi pravi ...

Obe sta tako nežni in elegantni s tem metuljevim letom in paus papirjem. Krasna Helenina inspiracija in čudovita tvoja izvedba.

Cvetoči travnik pravi ...

Super izziv sta izbrali in tvoji izvedbi sta nežno romantični. Se pa človek kar malo potolaži, ko izve, da tudi superustvarjalka kdaj pa kdaj naredi napakico - tako se malce lažje sprijaznim s svojimi:))). Lep pomladni pozdrav k tebi, Andreja

Zvonka pravi ...

Inspiracija za tale izziv je krasen Helenin tulipan, ti pa si ustvarila dve nežni in lepi voščilnici. In očitno se tudi najboljšim kdaj zgodi napaka.

oldpunca pravi ...

Čudovita inspiracija in čudovita interpretacija le-te. :-) Hvala, da si me potolažila s tem, da se tudi najboljšim "zgodi" poševno odtisnjen napis. In hvala za idejo, kako popraviti nerodnost. :-)

Hali pravi ...

u ja včasih moram tudi kakšno napako skriti, čudoviti sta tvoji lepotički.

Tina pravi ...

Nadlepi sta tvoji voščilnici...tako čudovito prefinjeni... In ti povem, da sem se v prvem trenutku navdušila ravno nad trakom z voščilom, čez katerega poteka vijuga. Še dobro za napako...sicer ga ne bi bilo ;-).

Tina Z. pravi ...

tako lepi in nežni sta, hvala za trik!

شركة المثالي سوبر pravi ...

شركة كشف تسرب المياه بالدمام


التخلص من رائحة الحمام بالخبر





شركة تنظيف منازل مكافحة حشرات عوازل 0550171619



شركة مكافحة حشرات بنجران
شركة كشف تسربات المياه بخميس مشيط