torek, 12. november 2019

Objem iz srca

Podoben design sem uporabila že tukaj in tukaj. In včasih rada posežem po svojih že uporabljenih idejah in jih malo predelam. In današnja voščilnica mi je že tekom izdelave prirasla k srcu. 



Se tudi vam dogaja, da vas nekatere lastne voščilnice še posebej nagovorijo, nekatere pa pustijo povsem prazne? Ko je na koncu čutiti notranje zadovoljstvo ali pa ne? Pa je lahko izdelek krasno izpadel, pa ti vseeno ni blizu? No, tokratna mi je blizu :)



Tako je objem iz srca šel na pot in upam, srečno prispel na cilj :) Na ozadje sem embosirala štampiljko s tekstom. Deloma sem pobarvala papir z akvarelnimi barvami in to storila tudi s srcem. Dodala sem izrezan napis in še del napisa, ki sem ga z belim prahom embosirala na črni trak.



Lepo vas pozdravljam na ta oblačen jesenski dan in vam želim čudovit dan!



9 komentarjev:

Helena pravi ...

Vladka, vem o čem govoriš in tudi meni so nekatere tako všeč, da jih težko pošljem naprej :) Zato se večkrat "vrnem k njej" in jo ponovno predelam za drugo osebo.
Zelo lepa kombinacija ozadja, srca in napisa sestavljena v krasno celoto.

Ne-Ja pravi ...

Navušila si me že z bavno shemo, celotna voščilnica pa re seva toplino in pridih domačnosti, tako v stilu, da je res narejeno iz srca. Se strinjam, včasih gre kkakšna voščilnica res težke iz rok :).

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna je Vladka. Mislim,da je nekomu polepšala dan 😉

oldpunca pravi ...

Res je kot praviš. Tudi meni se včasih posreči kakšnen dizajn, ki se ga ne morem naveličati. :-) Všeč mi je tvoja nadgradnja prejšnjih voščilnic. Čista poezija.

Maja pravi ...

Krasna je! Res je, nekatere voščilnice nam prirasejo k srcu in se k podobnim motivom še večkrat vrnemo.

Nataša pravi ...

Vau, res je čudovita in tudi pri meni je tako, da so mi nekateri motivi nadvse ljubi.

Valerija pravi ...

Čudovita je! Krasne barve in embosirana pisava v ozadju.

moi pravi ...

Čudovita je. In kako si izpopolnila svoji 2 inspiraciji. Pisava na ozadju ji da prav posebno noto. In ta prelivajoča modrina je kot morsko valovanje. Čista poezija.
Oprosti, jaz je ne bi nikomur poslala, bi jo kar zase imela. :)-

Valentina B pravi ...

Tvoje čudovito ledeno srce bo zagotovo nekomu otoplilo srce in polepšalo dan s toplim objemom tvoje voščilnice. Ah popolna je! In res si svoji prejšnji dve še nadgradili. Včasih se težko ločim od kakšnega izdelka, vendar pa se še nikoli nisem poigrala z idejo, da svojo voščilnico vzamem za navdih. Mogoče pa bom zdaj. Hvala :)