ponedeljek, 10. februar 2020

Negativ in pozitiv s potonikami

Upam, da ste današnji dan preživeli nekje na varnem pred tem groznim vetrom. Človek bi se najraje kar skril pod odejo ali pa se zatekel v ustvarjalnico. Tja sem se namreč zatekla med vikendom in znova posegla po Tininih novostih. Tako postavljam danes na ogled dve voščilnici. Na eni sem uporabila negativ in na drugi pozitiv izreza besede "zate".


Čeprav vem, da te besede na žalost ni več na zalogi pri Tini, pa jo zato mnoge od vas imate in morda vam takšna ideja pride kaj prav. Ali pa uporabite kakšno podobno šablono, s katero boste izrezale besedo. Prvo idejo sem dobila v tem videu od Jennifer McGuire. 

Besedo "zate" sem izrezala tako iz foto kartona, kot tudi moos gume. Nato pa sem potonike zataknila med same črke. Za konec pa sem odtisnila še napis, vzet iz seta štampiljk Voščila in zastavica. Kot naročeno mi je prišla prav valovita oblika napisa. Na drugi pa sem uporabila sam izrez besede, ki sem si jo dodatno izrezala tudi iz kappa plošče. To voščilnico sem okrasila z bolj sončnimi potonikami. Ozadje sem poštempljala z napisi in še sestavila napis iz različnih izrezov. Če vam po tiho priznam, mi je ta bolj všeč. Morda tudi zaradi sončnih barv :)Lepo preživite ta ponedeljkov večer!

11 komentarjev:

oldpunca pravi ...

Potiho se strinjam s teboj, čeprav sta obe voščilnici prekrasni. :-) Hvala za idejo.

Keti's Projects pravi ...

Kraasni sta. Super ideja z napisom in realizacija v dveh variantah.

Klara pravi ...

Tudi meni je sončna bolj všeč, čeprav... Prva je pa roza in je že zato lepa:)!

Helena pravi ...

Lepi sta obe in zanimivo poigravanje z negativom.

Ne-Ja pravi ...

Obe ideji sta izvirni in dodelani v nulo. Potiho pa tudi jaz priznam, da mi je druga za odtnek lepša :).

Valerija pravi ...

Obe sta lepi. A tudi mene druga bolj prepriča.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

"zate" (še posebno velika) je meni najboljša besedilna šablona za vse večne čase...lepa pisana (asociacija za nalivno pero, ki ga tudi občudujem) pisava in velikost je mene tako močno pritegnila. Upam, da se ji še kaj podobnega utrne v bližnji prihodnjosti!!!!! Nimam kaj za dodat...unikatna voščilnica dodelana v piko s krasno idejo in vredno tatvine:-))

helena pravi ...

Ooooo, hudi sta. Čudovita ideja.

Metuljčica pravi ...

Všeč mi je tvoja kombinacija Tininih prejšnjih in novih šablon. Obe voščilnici sta čudoviti.

moi pravi ...

O, kako super ideja s tem negativom in cvetjem, ki kuka ven.
Čudoviti sta obe.

AndrejaM pravi ...

Fantastična uporaba negativ-pozitiv.