sobota, 7. marec 2009

Dan žena ali pa kar tako

Evo, ideja za dan žena, ko je že ravno na sporedu. Za mame, prijateljice, ali pa kar tako za lepši dan. Mislim pa, da ne bi bilo napačno tudi za kakšen rojstni dan.

Rožice, rožice, rožice,...







3 komentarji:

Anonimni pravi ...

Ojla draga prijateljica, sedaj tudi ti s svojim blogom, pohvalno pohvalno. Sicer se tudi meni podi po glavi ideja po pisanju svojega bloga ampak kaj ko ni nikoli dovolj casa :)) Mogoce pa le.
Sicer pa komentar naj bi bil namenjen tvojem delu, torej oprosti moji nevljudnosti. Vse je zelo zelo lepo in lahko samo pohvalim. Kar tako naprej pa bomo naredili biznis :)))
tina

Anonimni pravi ...

Ojla Dražesna!
Zdaj pa si dokazala, da si "mož besede" in si res začela ustvarjat. SUPEEEEER!!! Izdelki so lušni in domiselni, pravzaprav bi lahko tudi ti kar naredila eno knjigo idej, ker nič ne zaostajajo za tisitmi, ki sva jih pri tebi gledale v knjigi!
Čestitam in le tako naprej!
P.S.: mene pa sicer zanima, kako se naredijo te rožice... :)

Vladuška pravi ...

Super drage moje prijateljice, da ste dale prve komentarje. Jaz sem takoooo veselaaa. Jupi.

Hvala za vse pohvale. Jaz sem bom še naprej trudila po svojih najboljših močeh in verjetno vas bom za vsako možno priložnost zasipala s kakimi karticami. Tina zato mi najprej pošlji naslov, ko prideš v Ameriko :-)

Rožice sem celo noči najprej izrezovala, hi hi. Ne, saj veš Darči, zato pa greš v art trgovino in zapraviš celo premoženje :-) Rožice so nastale z štanco, tu je nekaj primerov http://www.hobbyart.si/index.php?option=com_virtuemart&page=shop.browse&category_id=185&Itemid=1

Lepo se imejte