sobota, 7. marec 2009

Omara

Tukaj pa je moja stara predelana omara. Potrebovala sem namreč omaro za svoje pripomočke in domislila sem se naslednje zadeve, ki mi jo je pomagal spravit v življenje moj fant. Namreč, najprej sma omaro prelepila z navadno papirnato tapeto, ki je drugače namenjena za stene. Nato sem v Ikei nabavila barvne okvirje, ki so zelo dobra zadeva za poživitev. Nato sem razmišljala kaj dati v okvirje in se nato odločila, da uporabim Belle, ki so mi zelo lušne in sem jih pobarvala s tempera barvami in nastale so naslednje stvari:













6 komentarjev:

Anonimni pravi ...

Čudovito, zelo dobre ideje, sploh tale z omaro in pa gor nalepljene slikice - te so sploh origionlne, ne bi se branila kakšne, če bo avtorica imela kakšno odveč. Tudi vizitke so super, ampak, veš. to zahteva delo: nakup, ustvarjanje...
V glavnem: zelo mi je všeč. Sem pa malce nerazgledana, naj se mi oprosti: ne vem, kaj so Belle??? Joca

Vladuška pravi ...

Hej draga sestrična, me veseli da si se javila in upam, da boš z veseljem zahajala na moj blog. Belle pa so štampiljke s temi motivi in avtorica je te ženske motive poimenovala Belle. Meni so precej posrečene.

Vladuška pravi ...

pa še to sem pozabila dodat. Ti, ki si sodelovala pri nabavi in izbiri tapet, imaš tudi nekaj zaslug zraven :-)

Nuša pravi ...

Vladka, ful dobro!
Imam en otroški predalnik, ki bi ga lahko prišla malo predelat! Kje si kupila te kljuke? Enake ima Tihana na omari.
Tapeto zalepiš kar z lepilom za tapete ali mora biti kako drugo lepilo? Mislim, da boš morala objavljati tudi natančne postopke, da se kaj naučimo od tebe :)
Pozdravček,
Nuša

Vladuška pravi ...

Hojla, Nuša. Lepo, da si se javila. Kljuke sem kupila v Merkurju. Za tapete pa sem uporabila Henklovo lepilo za tapete Metylan spezial. Potem sva lepila po istem postopku kot na steno, se pravi najprej namazala tapete, malo pocakala in jih polepla. Ti pa priporočam, če boš kupovala tapete, da greš v trgovino v Grazu. Pot je ista kot da bi se peljala v Ikeo, s tem, da je takoj za krožiščem proti Ikei ta trgovina na desni strani. Na veliko piše tapete. Izbira je zadovoljiva in imaš skoz kaj znižanega in ugodnega.

Bo treba prit na en pir ;-) pa da skupaj kaj spesniva za ta tvoj predalnik. Lepo bodi!

Helena pravi ...

Hvala za namig za trgovino s tapetami.
Tvoja ustvarjalna omara je doživela krasno prenovo!