nedelja, 29. marec 2009

Darila

Tokrat dodajam dve darili, ki sem ju naredila pred kratkim. Prvo darilo je z nepogrešljivo Bello, pravzaprav s kombinacijo dveh, saj sem prvi odvzela krojaški pripomoček in dodala globus od druge.

Drugo pa je beležka z ročno izdelanim koledarjem. Tokrat sem prvič uporabila svoj novi pripomoček Distress Ink s katerim sem naredila starinski videz papirja, kar se lahko vidi na tretji sliki, kjer je koledar. Sem bila na zapravljanju v Celju, v 'čarobni trgovini' Memories. Za tiste, ki jih zanima izdelovanje je vredna ogleda in nakupa mnogih stvari.

Sem pa danes znova brskala po raznih blogih in ugotovila kako velik ustvarjalni začetnik sem :-). Na koncu sem se izgubila v svetu spletnih trgovin, saj obstaja še nešteto pripomočkov, ampak kaj ko je vse tako drago. Tako sem se danes seznanjala z Cuttlebug-om in Squeze-jem. Raznorazni pripomočki za izrezovanje in embossing tehniko torej. Ampak dokler bodo prišli v moje roke bo minilo še nekaj časa. Sem pa zato toliko bolj vesela, ker moja ustvarjalna soba dobiva vse bolj končno podobo. Imam namreč nove police in posodice za vse pripomočke. Sedaj še samo prebarvam en manjši regal in lahko predstavim svoj kotiček svetu.


1 komentar:

Anonimni pravi ...

Moj komentar je čisto na koncu spodaj, da ga ne boš zgrešila!!! LP, Joca