sobota, 7. marec 2009

Nekaj idej za Veliko noč

Glede na to, da se približujejo prazniki, je tukaj nekaj idej za voščilnice.












Če vam je, lahko pokomentirate. Če vas zanima, lahko dodam postopek izdelave.

2 komentarja:

Anonimni pravi ...

Vladka bravo...še vedno hranim tvojo božično voščilnico...izpred nekaj let...sicer ni več popolna, ker je tudi Živi bila strašno všeč...hi hi.. imaš še kakšno idejo za dekoracije-Velikonočne.. kakšna posebna tehnika za barvanje pirhov...seveda bom večkrat pokukala sem za kakšno idejo ali pa kar tako, da te malo pokukam...lep nasmejan dan ti želim Karmen

Vladuška pravi ...

Hoj, Karmen. Kakšnih posebnih idej za dekoracijo nimam. Jaz ponavadi kupim kakšno malenkost, okras za prt na primer, potem pa skušam dodat kakšne nove, pomladanske rože, da imam že bolj pomladni občutek doma.

Kaj pa se pirhov tiče, pa te bom morala žal razočarati, ampak ne uporabljam nobene posebne tehnike. Še najbolj se mi zdi zanimiva ta nova barva, kjer imaš v škatlici kot neke plastične stekleničke z osnovnimi barvami. Te potem daš na primer na kakšen papir in jajca valjaš po njih, po večih barvah. Sicer je zadeva malo lepljiva, ampak jajca so pa meni cool, pa tudi otrok lahko sodeluje. Vse skupaj pa na koncu deluje marmornato. Mislim, da se bom tudi letos lotila tega.:-)

Lepo bodi in bom zelo vesela, če boš večkrat 'zašla' na to stran.