sobota, 5. junij 2010

Creeping crawly with bling bling



Pri Challenge up your life so me dekleta prijazno povabila, da sem v mesecu juniju in juliju njihov povabljeni dizajner ali tako imenovati Guest designer in seveda sem se z veseljem odzvala. Že prvi izziv mi je bil nekaj posebnega, saj je bilo potrebno uporabiti digitalno štampiljko, kar do sedaj še nisem.

Dobra stvar teh štampiljk je, da jih lahko poljubno povečuješ in uporabljaš poljubne motive, ni potrebno uporabiti vseh detajlov ali pa jih uporabiš več. So pa bolj namenjene, da jih pobarvaš kar pa meni ne leži ravno in sem se zato odločila, da vsak motiv posebej izrežem in jih ponovno združim. Tako sem si štampiljko sprintala večkrat na raznobarvne papirje. Samo štampiljko pa lahko najdete pri Meljen'e Design, ki je tudi tokratni sponzor.

The girls at Challenge up your life have invited me to be their Guest designer in June and July and I have to say that I'm really happy and excited about it. The first challenge was really interesting for me already, because I have to use the digi stamp and I didn't use it before.

What I found interesting about this stamp is, that you can make it bigger or smaller. You can use the whole stamp or just some objects or more of them. I decided to cut out all the objects and put them all on the card. So, I printed the stamp on various papers. You will find this stamp any many more of them at our sponsor Meljen'e Design:

The topic for this challenge is "creeping crawly with bling bling". It means that you have to use the motive of some bugs, beetles, insects, ladybirds, bees... and make them shine and put them on your card, box,....Here is my card. I used some orange dust and paus paper.

Naslov izziva je ''creeping crawly with bling bling''. Skratka, uporabiti je potrebno motiv kakšne žuželke, hrošča, pikapolonice, ... in ga postaviti na vaš izdelek. Povsem pravilno bi bilo, da se te žuželke tudi svetijo :) Jaz pa sem namesto tega uporabila oranžen prah in čebelicam dodala krila iz pavs papirja.

Še nekaj slik od blizu. Prva je čebela na žici:
Here is my bee on the wire:

Druga pa prijazna teta mušnica z manjšo mušnico, nekaj rožic in seveda leteča čebelica:
And here is the big and the little mushroom, some flowers and of course the bee:

Naredite kakšno zabavno čestitko in se nam pridružite in ne pozabite se zabavat tudi takrat, ko ustvarjate :) Lep vikend!

So, make some funny card or anything else and have a great time by creating it. Have a great weekend.

15 komentarjev:

Jana pravi ...

Všeč mi je ta tvoja tridimenzionalnost - prav nekaj posebnega in vedno novega, izvirnega!!! Zelo pravljično!! NOro lepo!

Helena pravi ...

Vauuu,koliko dela si pustila na tej voščilnici. Noro in noro dobro :) Čestitke, ker so te povabili za gostujočo dizajnerko. Si si zaslužila!

P. S. Danes sem se potepala po Muti :)Lep dan v lepem kraju.

Andreja pravi ...

Najprej čestitke za vabilo, saj si res prava mojstrica in si želim, da bi bila čimvečkrat kam povabljena, saj nas vedno prijetno presenetiš in samo gledamo z debelimi očmi :-))
In tudi tokrat je čestitka najlepša med vsemi videnimi :-))

Suzana pravi ...

Upam, da vedo, kako dobro dizajnerko so povabili!
Zopet so vse majhne stvari dodelane v nulo, to mi je pri tebi zelo všeč.

Renata pravi ...

Čestitke za povabilo! To ni kar tako, je pa res, da si s svojimi enkratnimi idejami to več kot zaslužiš. Fajn, res!

Voščilnica je pa spet razred zase in prekrasna.

Goga pravi ...

Ooooooooooooo,noro dobr,prav je da so te povabili saj si to zagotovo zaslužiš :-),čestitka je pa čudovita,pa saj so vse izpod tvojih prstov.

Mojca pravi ...

ko bom napisala naslednjo pravljico, si želim, da jo ti ilustriraš... na takle simpatičen, barvit, čisto svoj način. popolna je.

Cheryl pravi ...

This is adorable! I love all the details & texture. The bees on wires are wonderful.

VSE DOBRO pravi ...

Iiiiiiiiiii in še enkrat iiiiiiiiiii - saj veš zakaj sem tako vesela kajne :o)))

Krsana je, tako barvita, tako poletna, tako rdeča z belimi pikami :o)))

Zelo, zelo všečno, ZELOOO ...

Lepo nedeljo ti voščim in naužijmo se sončka ...

Odmevčica

MarikaGabez pravi ...

Sploh ne najedem več pravih besed za tvoje mojstrovine. Goba je fantastnična in vsi tisti detajli...čudovito!
In iskrene čestitke za povabilo. Vsak ki te "ima v svojih vrstah" je lahko več kot presrečen.

Alenka pravi ...

Povabili so pravega!!!!Ti jim res lahko pokažeš kako se tej stvari streže:):) Lepa živahna čestitka je nastala!

Hali pravi ...

Bravo za povabilo. Zaslužiš si!Čestitka je noro lepa!

moi pravi ...

Se strinjam s povedanim, povabilo si več kot zaslužiš in iz vsakega izziva narediš čisto posebno stvar, čisto po svoje, sploh se ne pustiš ukalupiti in to mi je pri tebi tako všeč.
No, da ne pomislim koliko dela si imela s printanjem in izrezovanjem na barvni papir. Je pa zato voščilnica unikat in umetnina zase. Full so mi všeč čebelice na žici ;)))))

Šolanje na domu-Waldorf pravi ...

Čestitke za mesto guest designer! Si več kot zaslužiš, saj si vedno nekaj posebnega in polna idej. :)

BojaMoja pravi ...

Uf ... tele mušnice in leteča čebelica ... pa travica ... popolna ♥ ♥ ♥