torek, 26. februar 2013

Ura in kozmetični set za Božič/Vintage clock and cosmetic set for Christmas


Vintage release pri Scrapping Cottage je zagotovo eden najbolj zanimivih in če misli najprej popelje v izdelavo tovrstnih čestitk, pa je meni vedno znova zanimivo pogledati izven očitnega in tako sem se odločila, da se za tokratno objavo na CottageCutz blogu lotim novoletnega seta. Morda me je k temu napeljala vsa ta belina, ki bi vsekakor bila zelo prijetna v božičnem času. Zdaj pa, čeprav je res lepo, pa vseeno počasi misli uhajajo že k zvončkom, zeleni trati in toplejšim dnem. Moj set je sestavljen iz malo posebne čestitke z žepkom in darilne vrečke.

I like to look beyond the obvious and I just wanted to try to use these Vintage dies for Christmas project in this post for CottageCutz blog. So I made a card with a pocket and a gift bag.
Starinska ura je pravkar odbila polnoč. Ljudje so pri polnočnici in v ušesih odzvanja Sveta noč.

This great vintage clock shows midnight. Christmas night is here. People are in church and you can hear Silent night in the background. 
Lepo je zavijati vsa večja in manjša darila in jih nato postaviti pod smreko in opazovati veselje na obrazih ljudi, ko jih odpirajo. Darilno vrečko pa sem tokrat izdelala prvič in glede na to, da dekleta in žene rade dobimo tudi kakšno kozmetiko, se mi je zdelo zanimivo na vrečki namigniti kaj se skriva v notranjosti.

I like to wrap all Christmas gifts and make a little or big packages, but I never try to make a gift bag before. So, this was a great opportunity. Girls like if they get some cosmetic stuff, so why don’t give a little hint what is hidden inside the bag. For this, I used Cosmetic set.
Te šablone vam zagotovo dajejo veliko raznolikih možnosti, le domišljiji je treba dati prosto pot. Zagotovo bi prav prišle na primer za čestitko ali beležko kakšni najstnici, ura pa še kako pristoji moški čestitki. 

Vintage release really gives you a lot of possibilities and dies are perfect for vintage projects, but with a little imagination, they can be used for every occasion.  Try it and enjoy it!

29 komentarjev:

Unknown pravi ...

Čudovita voščilnica. Zelo dobro si naredila bele snežinke. Res zgleda super. Kdo je avtor štampiljke - vejica?

Unknown pravi ...
Avtor je odstranil ta komentar.
Simko pravi ...

ODLIČNA IDEJA, Vladka! Zelo mi je VŠEČ darilna vrečkica... Spet si nam na široko odprla ustvarjalno pot, kako uporabljati CottageCutz šablonce in izdelovati darilne vrečke za različne priložnosti. RES IZJEMNO USTVARJANJE in uporaba kozmetičnega seta šablon... pravtako pa tudi vintage ure. Čudovite barve si uporabila na uri.
Pozdravček,
Simona

Cardarian pravi ...

Obe voščilnici sta čudoviti a meni ljuba je urca!
Lep pozdrav,
Cardarian

Kristina pravi ...

Neverjetno originalne ideje imaš, to vedno znova občudujem. Prekrasna izdelka sta nastala.

Suzy pravi ...

Čudovite so, Vladka. In vidim, da nas je kar nekaj, ki že zdaj delamo novoletne :P

Helena pravi ...

Čudovito!!!
Zopet nekaj posebnega in čisto tvojega. Tudi meni so padle v oči bele snežinke na podlagi.
Res si neverjetna, kaj znaš in zmoreš s temi šablonami. Ideje pri tebi nimajo meja :)

Metuljčica pravi ...

Ko človek pogleda tvoje izdelke, je čisto vseeno kateri čas je, preprosto vlečejo. Spet čudovita ideja, zapis in izvedba.

Mojca pravi ...

wawwww kako je lepa in tale starinska ura, spominja me na mojega dedka, ki je imel prodobno ... tudi vrečka je res luštna. lp

Janja pravi ...

Znova presenečaš. Čudovita voščilnica z žepkom in darilna vrečka. Lp

Simona pravi ...

Res so tvoje ideje fenomenalne. In tudi danes je tako. Super si vse skupaj vpletla.

helena pravi ...

Čudovito, ampak ure se pa sploh ne morem nagledati, tako je "in".

moi pravi ...

Spet 2 krasna izdelka. Glede na belino zunaj tudi pašeta v ta čas, čeprav je Božič že zdavnaj za nami in naslednji še o-ho-ho časa naprej.

Danica pravi ...

Zelo lep set si naredila...ni lepšega, če dobiš vošćilnico, ki se ujema z embalažo. Čudovito! Tvoj namig je zelo bogat:)
Lp

Renata pravi ...

Prekrasna voščilnica in vrečka. Ura je mega!

Andreja pravi ...

Čudovita izdelka, spet !!!
Krasno ti gredo od rok tele šablone in vidim, da vas je kar nekaj, ki ste se vrnile v "novoletni čas" :-))

oldpunca pravi ...

Čudovito! Tvoji izdelki so vedno nekaj posebnega. Ideja voščilnice z žepkom mi je zelo všeč. Namiga na darilni vrečki pa tudi tisti z najmanj idejami za darilo ne bi mogel prezreti :-)

Goga pravi ...

Sng nam letos res ne pusti , da bi razmišljali o pomladi. Prav nič me ne čudi, da si še vedno ujeta v novoletnem času :). Krasno si se spet igrala z šablonami in ker sama preredko posegam po kozmetiki, ( razen obvezni kremi za obraz) mi je nakako za odtenek bolj všeč starinska ura, šablina katero je gotovo vredno imeti v svoji zbirki.
Zanimiva je tudi izvedba vrečke, vsekakor zelo zanimiva in uporabna ideja :).

*Urška* pravi ...

Čudoviti voščilnici si naredila.Tvoje domislice so pa itak vedno na mestu.Lp

mihaela pravi ...

Zelo lepo in dodelano!!

Klara pravi ...

Vladka, dobro si povedala...te šablone dajejo veliko možnosti ampak s tvojo domišljijo in ustvarjalno žilco dobijo čisto druge razsežnosti. S tem prazničnim vzdušjem si me spomnila na mojo hčerkico, ki mi je prejšnji dan razlagala, da bo spet prišel božiček, ker je zapadlo toliko snega...:))).
Ja, tudi otroška domišljija ne pozna meja. :)))

Martina pravi ...

Kako smo ljudje zanimivi. Kot, da nas bi gnala neka notranja ura, ki ne glede na vreme in dejanski letni čas, želi k tistemu, kar naj bi po naše že moralo priti - trenutno pomlad. Set je pa čudovit. Super ideja, čestitka z žepkom in vrečka.

HRANDICA pravi ...

Uf, čudovito izpeljano. Nikoli mi ne bi padlo na pamet, da te kozmetične šablonice takole izpeljem. Izredno!

Anonimni pravi ...

joj, kako čudovita voščilnica in darilo poleg.
vse si dodelala v piko..... in kako lepo je videti novoletne v tem času, saj nas sneg kar popelje v december....
lp
iris

Tanja E. pravi ...

Enkratna voščilnica in pripadajoča vrečka. Zelo mi je všeč oblika in ozadje je fenomenalno izdelano. Krasna celota, LP:)

Hali pravi ...

Čudovito!Sem občudovala že na cottage blogu :-)

MarikaGabez pravi ...

Čudovito. Čisto v tvojem stilu in spet s prečudovitimi fotografijami, ki te kar odpeljejo.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Kaj naj še dodam, saj so predhodnice vse že zapisale.
Lepo....
Tamara

Tina pravi ...

Vladka...koliko inspiracije na enem mestu. Čudovit paketek - komaj čakam, da sprobam :-))) In famozni, neuporabni motiv ure....krasno!-moški so res bolj mahnjeni na cajt :-)))