nedelja, 18. oktober 2015

Jezni Božiček + SC nagradna igra + izžrebanka izziva/Angry Santa + SC Giveway

Ja, Božiček ima letos dovolj. Vsako leto iste obljube, potem pa nič iz njih. In tokrat se je odločil, da mi obrne hrbet in pridružil se mu je še jelen. Sedaj mi res ne preostane druga, kot da drugo leto obljubo resnično izpolnim. Samo se zelo bojim, da letos pod smreko zame daril ne bo. Ali pa še vendarle ni prepozno?
Če še niste videle letošnjih CottageCutz novoletnih šablon, si jih morate nujno ogledati. Jaz sem se odločila uporabiti Santa and Reindeer Resting šablono in pa napis, ki sem si ga izposodila iz seta božičnih šablon. Ozadje sem delno poštempljala z belo blazinico in deloma popackala s pomočjo folije in bele tempere. Robove sem nacefrala in osenčila z Gathered Twigs Distress Inkom. Izrezani deli so prav tako pobarvani z Distress Inki. 
Hi all. I have to admit, I did it also these year. I wasn't good and I promised Santa previous year. And now he has enough and doesn't want to talk to me and reindeer either. Is there still enough time to change this? Cards can be fun, don't you think? I surely had fun creating it, specially because new CottageCutz Christmas dies are so adorable. I used Santa and Reindeer Resting die and kraft cardstock this time and stamped background with stamp and white pigment ink. I also used white watercolor tube and put it some on my craft sheet and added some water. Then I used sheet of plastic acetate, gentle press it into the white color and carried it to paper, to get some white splodges. Edges were distressed with edge distresser and after that with Gathered Twigs Distress Ink. All die cuts were also colored with different Distress Inks. Text was printed directly on paper, I just added "Dear Santa" expression. Die is part of Christmas Gift set.
To pa še ni vse za danes. Naj vas opozorim, da poteka na SC blogu nagrada igra, kjer lahko dobite bon v vrednosti 15$. Vse kar morate storiti je, da komentirate vse objave na SC blogu od 12.10.-31.10.

Also don't forget to join us in our CottageCutz Giveaway for the Month of October, leave a Comment on each post from October 12th-October 31st for chances to WIN a Gift Certificate to the Scrapping Cottage Store.
Card Supplies I used:
CottageCutz dies: Santa and Reindeer Resting and Christmas Gift set (Dear Santa expression) 
Card stock: kraft
Distress InkGathered Twigs, Fired Brick, Aged Mahogany, Black Soot
Other: scissors, paper trimmer, scor-buddy, glue tape, plastic acetate, craft sheet

Čisto za konec pa še izžrebanka izziva Ko men inspirira. Hvala vam za 53 čudovitih jesenskih izdelkov. Res je bilo pravo veselje ogledovati si vso to pisano listje. Tu ste na kupu vse, ki ste sodelovale:
In sedaj k žrebanju. SC šablono dobi Andreja L. (Andreja, ti pošljem):
Tinino plastično šablono pa dobi Helena (prosim, javi se Tini na mail, da se dogovorita):

21 komentarjev:

Tamara pravi ...

Čudovita voščilnica! Všeč mi je tvoj način senčenja!!!
Lepo nedeljo!
t.

Dusi pravi ...

A ti to resno, da letos ne bo božička naokoli...
Bo, bo... pa saj smo bile toooooooolk pridne :)
Voščilnica je pa vrhunska.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Čestitke obema. O ti jeznoriteža, le kaj ju je pičilo???....saj se bosta ohladila, to je samo zato, ker je še toliko topla jesen, le počakaj da pritisne mraz, potem bosta tudi ta dva pajacka nehala kuhat mulo...pa še v rit jih bo začelo zebsti. Sta pa lušna, ni kaj. čao

Damjana pravi ...

Kako sta posrečena. Prava navihanca. Čudovito barvanje in senčenje, Vladka.
Iskrene čestitke tudi obema izžrebankama. Pozdravček. D.

SaraS pravi ...

Vladka, nič bat, ni še prepozno. Jaz mislim, da se ta dva samo malo delata in se potiho hahljata in pazita, da ju smeh preveč ne popade, da ju tresoča ramen ne izdajo. ;)
Sta pa res nadvse simpatična, na tvoji voščilnici pa sploh. :)

Janja pravi ...

Saj ne vem kaj me je bolj nasmejalo ... napis ali modela :). Super voščilnica. Lp

Maja pravi ...

Tale Božiček je očitno res obupal nad nami ;) Bomo pridni, bomo :)
Super voščilnica, tvoj slog je pa itak prepoznaven že na daleč :)

moi pravi ...

Čestitke obema.
Je pa res lušno pogledat toliko pisanih jesenski voščilnic na kupu.

moi pravi ...

Ja, glede darila letos pa ti je čisto prav, kaj pa obljubljaš in se tega ne držiš.
Ej, kako sta cakana ta dva, ki se mulita. Pa saj se ne bosta večno, to je samo zato, da ti pokažeta, da bi se vendar malo zamislila. Po moje se bo Božiček do Božiča ohladil in ne bo več jezen nate. Sploh, če mu pokažeš to lušno voščilo ;)

Andreja pravi ...

ooo srečke, Helena in jaz, hvala Vladka :-))
Ne Ne, jaz pa mislim, da imata zate en zelooo velik paket in sta se zaradi njega oba pošteno utrudila ter si vzela minutko ali dve za počitek .-)
Luštkano voščilnico si naredila, le kako sta huda nate!

Sapfina (Barbara) pravi ...

Čestitke nagrajenkama, vsi izdelki pa so tokrat res bili tako jesensko prečudoviti! Kaj naj rečem za voščilnico - spet ena tvojih krasotic!,)

oldpunca pravi ...

Najprej čestitke nagrajenkama Andreji in Heleni. Srečnici! :-) Lepo je naletavalo jesensko listje na vajinem izzivu. :-))
Mislim, da bi se Božiček večkrat najrajši obrnil vstran ob vseh naših obljubah, ki jih nismo izpolnili. O pridnosti bi se pa tudi dalo debatirati. :-)) Sicer pa, nikoli ni prepozno, da si kljub vsemu še zaslužimo darilo. Še dobra dva meseca imamo časa za pridnost. :-)) Tvoja voščilnica je zelo lepa in super posrečena. Napis pa prva liga. :-))

Helena pravi ...

Ooo, kakšen dober začetek tedna :) Z Andrejo sva res srečnici - hvala, Vladka.
Kakšna posrečena voščilnica. Mislim, da ne velja zate, ampak samo za poredne.
Všeč mi je ozadje in fantastično senčenje. Občutek imam, da sta prava.

Metuljčica pravi ...

Najprej čestitke nagrajenkama.
Po mojem pa sta si Božiček in jelen le malo oddahnila, ker vesta da bo letos veliko dela. Ob pogledu na tvoje čudovite izdelke sta se morala pač malo dol usest. Prepričana sem da bosta kakšno neizpolnjeno obljubo vsekakor spregledala. Vladka, voščilnica je prečudovita.

helena pravi ...

Res sta videti malo užaljena, ampak mislim, da ju bo kmalu minilo. Voščilnica je fantastična, super mi je všeč tudi karirasto - špricano ozadje.

Tanja E. pravi ...

Iii, kaka modela sta:))), posrečena voščilnica res, krasno izdelana in mora te nasmejati:)
Krasni izdelki so tudi bili na izzivu jesenskega listja, žal se mu nisem uspela pridružiti.Čestitke Andreji in Heleni, LP:)

iris-irena pravi ...

čestitam nagrajenkama. Voščilnica je pa tako lepa, da sem si jo večkrat ogleddala,
lp

Hiška iz papirja pravi ...

Že tvoja objava me je nasmejala, potem pa še komentarji, super! :)
Čestitke Andreji in Heleni, pa vsem drugim puncam za krasne jesenske izdelke, jesen nas letos res navdihuje ...

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čestitke!!!

AndrejaM pravi ...

Kaj pa, če se je takole opravičil jelenček? Za vse ure pohajkovanja, medtem, ko so ostali pripravljajli darila za nas? :))
Čestitke izžrebankam in vsem sodelujočim, za pisane jesenske stvaritve!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

simpatična voščilnica. ta tvoja tehnika senčenja je res unikatna in vrhunska.
vidim, da so punce bile zelo pridne in jih jesen zelo navdihnila. Čestitke obema nagrajenkama.