petek, 30. oktober 2015

Vaza polna jesenskega listja

Jaz se res opravičujem, da vas še kar zasipavam s tem listjem, ampak ne morem se mu upreti in naj vas "potolažim", da pride še kar nekaj objav na to temo, saj še kar nekaj jesenskih izdelkov čaka v vrsti na objavo. Tale je že zdavnaj romala k Mojci za rojstni dan. Če bi vedela, da ima že preveč listja v sadovnjaku, bi ji raje vazo napolnila s cvetlicami ali snegom. :) Ampak zdaj je kar je. Mojca me je nato obdarila s krasnim kompletom voščilnice in verižice, zakar se ji še enkrat najlepše zahvaljujem.
Izmed vseh jesenskih, ki so letos nastale, mi je tale ena najljubših. Verjetno to velja prav za tiste, ki izpadejo bolje kot pričakuješ. Vazi sem dimenzijo dodala z moss gumi rjavo peno. Listje je narejeno po tem receptu. Da ne boste mislile, da ga delam vsakič posebej. Prvič sem ga namreč naredila toliko, da ga je bilo za kar nekaj voščilnic. 
Drage moje, dragi moji! Želim vam lep vikend in naj vam v spomin prekliče najlepše spomine na tiste, ki so bili pomemben del naših življenj in so nas žal že morali zapustiti!

22 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

O to pa ne, prav je, da si se tako odločila, rože ima v vazi lahko vsak, takega listja pa ne....
Voščilnica je pa...ŽENSKE (to naj bi bil indijanski krik)!!!! samo gledaš jo lahko in občuduješ....listje je itak vrhunsko ...če bi tako listje odpadalo iz dreves, ga tudi pospravljala ne bi...imela bi unikatno ikebano okoli hiše. HVALA HVALA HVALA....čao

Helena pravi ...

Vladka, ni čudno, da ti je ta voščilnica ena od ljubših jesenskih. Res je prelepa! Všeč mi je, da si vazo podložila z moss gumo in jo tako lažje napolnila z listjem. Napis na paus papir tudi lepo pride do izraza, pa še krasno ozadje se malo vidi.

Maja pravi ...

Prekrasna voščilnica in napis si moram večkrat prebrati, da mi bo jesen bolj všeč ;)

Barbara GR pravi ...

Oooooo Vladka!!!! Vedno znova me navdušiješ s svojimi voščilnicami!! Jesensko listje v vazi je čudovito!!!!
Pozdravček, Barbara GR

Tamara pravi ...

Čudivita! Barve so fenomenalne!
Lep vikend,
t.

Tina Z. pravi ...

ta citat je meni eden najljubših in ta voščilnica je tudi paša za oči, res tvojih se človek ne more preveč nagledati. takšno listje je z vsako kombinacijo nekaj čisto posebnega, v vazi pa sploh, jaz se ne bi spomnila na to.
miren vikend tudi tebi želim.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Prekrasna
lp Tamara

oldpunca pravi ...

Se že veselim, da bo še več objav s tem prelepim jesenskim listjem pri tebi. :-) Srečnica Mojca. Dobila je prelepo voščilnico. Pa še listja ji ni potrebno grabiti. :-))

Zvonka pravi ...

Prekrasna je, ideja listja v vazi je super, barve so pa noro dobre. Lp

Dusi pravi ...

O, te tvoje jesenske... ena lepša od druge.
Tale je pa še posebaj lepa. Sem kar malo fouš Mojci, ki jo lahko gleda v živo. Ampak si jo prav gotovo zasluži.

Damjana pravi ...

Že na fotografiji je videti, da gre za vrhunsko delo, kaj šele v živo. Tako da Mojčin indijanski krik čisto razumem. Ko V ŽIVO vidiš Vladkino voščilnico res enostavno obstaneš in ostrmiš. Tudi ta jesenska je čudovita in malce kar zavidam Mojci, da jo lahko vsak dan ogleduje in občuduje. Ji jo pa seveda zelooo privoščim, da ne bo pomote :) D.

moi pravi ...

Res je čudovito izpadla, tako barvito. Mojca je res prava srečnica, krik pa se je slišal do nas ;)-

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

joooj, kako je lepa. vse te jesenske barve sme videla v prelepih gozdovih na romanju v Assisi. zato me je ta voščilnica popeljala nazaj na nepozabno in prečudovito "potovanje"

leycika pravi ...

Še ena prekrasna barvita voščilnica :) zelo mi je všeč

Cvetoči travnik pravi ...

Za tako jesen človek kar podpiše:), barve so krasne in listje napolnjeno v vazi človek mirno sprejme:). Mojca si bo na njem pasla oči celo zimo:) in sploh ne bo "porajtala", da je že padla v zimo. No to je sedaj malo fovšije:) Lep pozdrav, Andreja V.

Renata pravi ...

Zelo lepa, sem kar malo fauš Mojci, da jo lahko v živo občuduje. Prave jesenske barve, ozadje, šopek in misel na pausu. Čudovito.

Nataša pravi ...

Tudi tale jesenska je čudovita. Barve listja so take, da res zgledajo kot pravi.

Metuljčica pravi ...

Me prav veseli, da nas takole zasipavaš z listjem. Ob tvojih čudovitih voščilnicah se ga nikoli ne naveličam.

Nena pravi ...

še dobro da si še vedno jesenska ker sem šele zdaj uspela spet malo pokukat po blogih in vidim da so tele noži-listki ZELO uporabni in da jih človek kar nekako NUJNO rabi
še dobro da imam ju3 pote v Rajher :)

zelo zelo lepa voščilnica...no pa saj pri tebi drugače itak ne gre :)

Janja pravi ...

Čudovito listje si postavila v vazo. Voščilnica je prekrasna. Lp

Andreja pravi ...

Čudovita je! Všeč mi je kako si v vazo posadila lepo pisano jesensko listje .-)) Super ideja.

SaraS pravi ...

Vladka, ti se prav nič ne opravičuj, ampak nas še naprej obsipavaj z jesenskim listjem. Se tako lepo igraš z njim, da je voščilnice prav veselje gledati.