ponedeljek, 3. april 2017

Ko me inspirira #57 - Akvarelno ozadje

Akvarelna ozadja so zelo popularna zadnje čase in brez čopiča in različnih medijev, ki so vodotopni, si tudi sama skoraj več ne predstavljam izdelka. Zato verjamem, da bo marsikatera od vas vesela tokratne inspiracije in izziva, ki se glasi AKVARELNO OZADJE.


Tina je za navdih izbrala čudoviti Sonjini čokoladnici, kjer se je Sonja krasno poigravala z barvami, med drugim tudi z rumeno in oranžno in mi bila s tem v navdih. Kakor tudi s tem, da je barve nanesla na sredini belega papirja.


Sama sem se akvarelnega ozadja lotila kar z distress oxide in ga ustvarila dvo-plastno. Najprej sem na sredino belega kosa foto kartona nanesla nekaj rumenega in oranžnega distress oxide inka pomešanega z vodo in med sušenjem veselo še dodatno škropila z vodo, da sem dobila čim več pack. Nato sem vzela drugi kos belega foto kartona, malenkost večjega kot prejšnji in nanesla zeleni distress oxide samo na robove, saj se ostalo ne vidi.


Na osnovo sem tako najprej zalepila kvadrat z zelenim robom in nato še tega popacanega z osrednjim delom, kateremu sem natrgala rob na dveh mestih. Potem sem se začela ukvarjat z osrednjim motivom, to je venčkom, ki sem ga izrezala 2x. Vse dele, tudi zelenje in cvetove sem pobarvala z distress oxide in vse skupaj sestavila. Dodala še izrez "Čestitke" in za piko na i, drobnega metulja. Pa nekje vmes sem preostali beli del najmanjšega karton podistresala z Old paper distress inkom. To že tudi dolgo nisem počela, ampak se mi je zdelo, da moram umiriti belino glede na ostale barve. 


Tako se je pri meni v glavi izrisal izziv, ki sem ga nato spravila na papir. Kako pa je to storila Tina, pa si lahko pogledate tukaj. 
Tudi tokrat bo ena od udeleženk prejela 10€ za nakup izdelkov Najlepšega para. 
Prijavite  pa se tokrat na Tininem blogu do 17.4.2017.



Jaz vam želim dober začetek tedna in veselo packanje s čopičem, vodo in barvami. 
Se beremo znova kmalu.


12 komentarjev:

Tina pravi ...

Oooo Vladka!!! Kako čudovito podlago ima tvoj venček...in za piko na i sta tista dva listka na robovih... čisto prefekten zaključek! Se zelo veselim videti, kaj nam dobo pričarale(oz. pribarvale :-) naše punce!

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica s krasnim ozadjem in čudovitimi barvami.

oldpunca pravi ...

Hvala, ker sta za tokratno inspiracijo izbrali moji čokoladnici. Sem kar malo važna zaradi tega. :-) Tvoja čestitka je sansjko lepa. Vse te tople barve, čudovit venček in lepo zaokrožena celota z listki. Z novimi distressi pa me spet dražiš. :-))

Helena pravi ...

Prelepo! Ozadje mehko, a vendar močno in vseeno ne toliko, da venček ne bi prišel lepo do izraza. Natrgan rob in listka sta krasno dopolnilo voščilnice.

Goga pravi ...

Ahhh. Pa sta me našli. To je za kazen, a ne?? Enoplastna.....
Vidim, da si uporabila Oxide, s tem si mi malo olajšala delo.
Tvoj izdelek je pa spet vrhunski, kot vedno 😘!

Janja pravi ...

Čudovita voščilnica. Listki na robu so krasen dodatek, ki sem ga takoj opazila.
Zdaj me že pošteno mikajo tile novi distressi :). Lp

Metuljčica pravi ...

Tudi mene so čisto navdušili novi distressi. Čudovito voščilnico si izdelala in všeč mi je da bomo ustvarjale akvarelna ozadja.

Maja pravi ...

Krasna, sončna voščilnica.

Majda pravi ...

Še ena čudovita... Sončna žareča! In tista dva listka, natrgan rob... Navdušena sem! Tudi tebi želim prijeten teden, Majda

Tina Z. pravi ...

ooo, tvojih venčkov se nikoli ne bi mogla naveličati, prav vsak je impresiven. tako lepo ozadje in te tvoje barve ... vsakič znova neverjetne!

Sapfina (Barbara) pravi ...

Kaksne barve! Voscilnica kar sije in tista dva listka ... popolno!

moi pravi ...

Spet je vse perfektno na "svojem mestu". Samo tista 2 listka pa zmagata ;) Krasno si packala s pasteli, ups, oxidi ;) Res lepo pridejo in kar sijejo s svojo intenzivnostjo. Nič čudnega, da si morala malo umirit belino :)