petek, 14. julij 2017

Vrtnici na zidu

Altenew izdelki so vse bolj popularni tudi pri nas in definitivno navdušujejo predvsem s svojimi cvetovi, ki se jih odtiskuje v plasteh. Priznam, da sem sama potrebovala nekaj vaje. Definitivno pa Misti in mini barvne blazinice v setu veliko pomagajo pri tem. In ker sem bila že ogreta, sem odtisnila dve vrtnici skupaj z listjem. Tudi pri slednjih mi je pomagal set zelenih blazinic



Cvetove sem postavila na zid, ki sem ga izdelala s pomočjo plastične šablone in dekorativne paste. Sem pa na zid dodala še nekaj "grafitov", ki sem jih nanesla z tako imenovano rub-ons nalepko. Veliko srce, sestavljeno iz drobnih besed sem razrezala na več delov in na voščilnici uporabila dva. Posamezni del sem na hrbtni strani podrgnila z leseno palčko, da so se besede prijele na podlago.



Čez izrezani vrtnici sem zalepila še trak iz paus papirja na katerega sem z belim prahom embosirala napis iz drugega Altenew seta štampiljk. za piko na i pa na obeh koncih traku dodala še dve roza polperli. Kot vidite sem se dobro založila v Pink and Paper trgovini, ki me s svojimi izdelki izziva, da poskusim kaj novega.



Izkoristite vikend in uživajte v drobnih radostih! 



14 komentarjev:

VEANA R. pravi ...

Čudovita voščilnica💜💚💖 in hvala za objavo nove trgovine z ustvarjalnim materialom Pink&paper🤗🤗

Marija pravi ...

Moram priznati da sem sama mislila da je štempljanje z Altenew štampiljkami čisto preprosto. No tako sem mislila dokler jih nisem dobila v roke... res ni tako preprosto. Tvoji odtisi vrtnic so krasni. Zelo mi je všeč ozadje, ki je tako zelo nežen. Vse skupaj je zelo lepo.

Nataša pravi ...

Krasno ozadje in uspeli so ti prfektni odtisi vrtnic. Vse skupaj zelo nežno in lepo.

Majda pravi ...

Kako je nežna a hkrati trdna in močna. Hvala za opis, ki mi je pomagal opaziti vse na prvi pogled skrite dodatke, ki skupaj naredijo tako očarljivo celoto. Mi je polepšala današnje jutro, hvala :-)
Tudi tebi želim veliko drobnih radosti, Majda

Valerija pravi ...

Še ena krasna voščilnica. Zelo mi je všeč.

Cvetoči travnik pravi ...

Ojla Vladka, tudi mene je razveselil podroben opis uporabljenega materiala, saj tako človek postane pozoren na vse podrobnosti. Lepo oporo si naredila za čudovite vrtnice, ki se vzpenjajo in so srčno rdeče in lep zlat napis, ki si ga uporabila kot grafit. Joj cel kup govorjenja, z eno besedo pa čudovito:). Pozdravček, Andreja
p.s.: saj veš, a ne, kaj sem ti hotla povedat:))

Zvonka pravi ...

Prelepo, nežne vrtnice na grobem zidu in dodatki, ki dajo piko na i.

Helena pravi ...

Brez mistija je štempljanje teh večplastnih štampiljk res skoraj nemogoče. Verjamem, da si imela na začetku težave.
Prekrasna cvetova na zidu. Grafiti lepo pašejo zraven.

vilinke pravi ...

Zelo sipatična voščilnica in spet si nam pokazala marsikaj novega in zanimivega.
LP Vilinke

Maja pravi ...

Prekrasni vrtnici. In kot si napisala, včasih je res težko nacentrirati plasti. Še posebej, če gre za kakšen cvet, ki mu takole na oko ne moreš točno določiti v katero smer je obrnjena katera plast. Ampak, ko enkrat osvojiš, pa nastanejo čudoviti cvetovi.

Keti's Projects pravi ...

Krasna je. Vidim, da si povadila, ker na izdelku se prav nič ne vidi, da bi imela kakšne težave. Sem pa najprej mislila, da si z napisom poštempljala par listov (dokler nisem prebrala), kar bi se mi tudi zdela dobra ideja. Mislim, da bom poskusila ;-)

Sapfina (Barbara) pravi ...

Oh, kako pomirjujoče je prebrati, da tudi Vladka kaj povadi, da dobi željen rezultat :)) Voscilnica je osupljivo lepa!

Marjeta pravi ...

Vedno so mi bile všeč te štampiljke. Le zakaj? Zato ker vsakdo ki jo dobi v roke naredi prekrasen izdelek. Tvoja je res TOP.

Marjeta

Tina pravi ...

Tako lepe vrtnie, da skoraj dišijo. Čudovito si jih sestavila.