sreda, 20. december 2017

Po Tinino s ščepcem Vančine ideje

Lep kup prazničnih voščilnic sem včeraj zapakirala, opremila z znamkami in danes gredo na pot. Priznam, rešila me je Tina s svojo zadnjo idejo iz MŠPU, ki pa sem jo sama nadgradila z Vančino idejo. To pomeni, da sem izdelala okraske, ki se jih lahko vzame iz voščilnice in obesi na smreko ali kam drugam.



Imela sem namen, da jih naredim samo par, pa vidite kakšen kup jih je nastal. Ta vikend sem sploh bila zmagovalka, saj sem izdelala skupaj 29 voščilnic. Nekaj tudi drugačnih od današnjih predstavljenih. Večina teh bo odpotovala k sorodnikom in čeprav bodo osnovo lahko zavrgli, ne verjamem, da bi kdo od njih zavrgel tudi obesek. Nekaj pa jih je odpotovalo tudi med vas. Da sem jih obdržala na sami osnovi, sem obeske zataknila za trak z napisom (ta je zalepljen samo ob straneh) in tako kot Vanči, sem na vrhu s pomočjo šablone majhnega kroga, ki sem ga izrezala samo deloma, ustvarila zatič, skozi katerega sem potegnila trak.



Sem pa iz prejšnjih let imela tri "steklene krogle" narejene kot "shaker" obeske in tudi te sem vključila na voščilnice. Sem pa za vse uporabila za ozadje osnove šablono s pikami, ki delujejo kot padajoči sneg. Na nekaterih sem luknjice dejansko izrezala, na večini pa samo suho embosirala.




Želim vam prijetno in veselo pripravo na prihajajoče praznike!

18 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Perfektno.....všeč mi je.

helena pravi ...

Vladka, tole je pa fenomenalna ideja in jo bo treba ob priliki "skopirati". Všeč mi je barvitost in raznolikost, čeprav se z aviona vidi, da gre za kolekcijo. Vaaaaauuuuu in kapo dol:)

AndrejaM pravi ...

Naravnost fantastično! Krasno si združila voščilnico z darilcem, nežno belino zime z veselimi barvami in teksturami... pa še im še!

Metuljčica pravi ...

Nadvse mi je všeč ideja, da si darilce vključila v voščilnico. Čudovit obesek se poda voščilnici in smrečici. Res zajeten kupček prazničnih voščilnic.

Helena pravi ...

Čudovite so in hkrati mini darila.
Hvala, ker se je voščilnica iz ene od tvojih prejšnjih objav znašla v mojem domu.

moi pravi ...

Kapo dol že za količino in delo, ki si si ga zadala. Da so super lušne voščilnice, ni treba posebej poudarjat, da pa lahko vzameš obesek dol in ga imaš kot okras, je pa tako super pogruntavščina.
Moj poklon.

Keti's Projects pravi ...

Krasnee. Mi je všeč, kako porabim idejo koga drugega ampak jo vseeno nadgradimo ali spremenimo, da postane naša. In tole je tvoj stil.
p.s. Jaz zbiram handmade obeske za smreko tako da se javim, da poberem vse, ki bi (morda, čeprav dvomim) romali v koš, pa čeprav se držim bolj rdeče-bele in natur barvne sheme ;-)

oldpunca pravi ...

Čudovito si nadgradila idejo od Tine in Vanči in nastale so prave zimske pravljice. Ena teh lepotičk je prispela tudi k meni. :-) Hvala ti zanjo. Obesek bo krasil našo smrečico. :-)

ArtMBR pravi ...

Joj, ko bi imela čas bi te čisto skopirala, no toliko kolikor bi bilo mogoče. Večuporabni izdelki... bravo... O lepoti in natančnosti pa ne govorim več, ker itak...

Maja pravi ...

Koliko lepotičk na kupu!

Moje drobtinice23 pravi ...

Prečudovite so in zelo uporabne :D

Ne-Ja pravi ...

Čisti perfekcionizem -Vladka obvaldaš :)! Všečkam idejo ko lahko voščilnico ali njen del uporabiš kot okrasek na smrekici - to ostane za vedno.

VEANA R. pravi ...

Krasne, elegantne in barvite !!! Vladka ti si res mojstrica ! Vsakič se ne morem nagledati teh tvojih umetnin. Hvala, ker nam vzpodbujaš domišljijo.... Lepe praznike ti želim <3

Biljana pravi ...

Kaj naj rečem drugega kot- popolno!!!! Lepe in mirne praznike želim.

Andreja pravi ...

Čudovite so in res si se potrudila pri izdelavi :-))
Hvala, ker en krasi tudi moj dom.

Ne-Ja pravi ...

ooo koliko lepotičk na kupu - vsaka je razred zase in res se lepo podajo na smrekico - hvala ti za to :)

Čarovnije z male kmetije pravi ...

Prelepe, navdihujoče in meni čisto posebne. Hvala, Vladka <3 Ta mala jelenja družinica je prečudovita! Odkar je srček našel pot do mene iščem to šablonco. pri nas se je ne dobi kajne? Tudi knjiček s kočijo je Waau! Bodi lepo, draga Vladka in ostani tak navdih :)

Nataša Š. pravi ...

Enkratna ideja in čudovita izvedba! Pa tiste shaker steklene krogle so fantastične in bi rekla, da ni prav mačji kašelj jih narediti 29!?