torek, 6. februar 2018

Stari zvitek z nekaj cvetja

Ta voščilnica je romala k Andreji, verjetno prišla z zamudo, kot je to pri meni že slaba navada, ampak je potovala s srcem :) Nekoliko sem jo postarinila in ji s peresom zaželela srečo.


Da sem pridobila nekaj barve, sem dodala še cvetove, pobarvane z akvarelnimi barvami. Dodala sem tudi žig, ki ne sme manjkati na starem zvitku. Ker pa ne morem brez nekaj packanja, sem besedo "Sreča" in žig premazala s pasto in nato prebarvala oba izreza.


Za ozadje sem uporabila enega izmed okvirjev od Penny Black, iz katerih sem že izdelala "knjigo" v preteklosti. Malo sem ga nemarno poštempljala in postarinila z distress inki in malo patine. Vse skupaj sem zalepila na kraft osnovo, ki sem ob robovih premazala z belo tempero in gobico.


Jaz vam želim lep teden in naj vas ne zasneženi preveč jutri. Očitno teta zima končno kaže svojo pravo podobo. Prav je tako, saj je glavna v tem času.

18 komentarjev:

Helena pravi ...

Stara listina pač ne more brez pečata. Lepo si vse skupaj postarala in za živahnost dodala nekaj pisanih cvetov. Mislim, da je Andreja skakala od veselja, ko je prejela tvojo voščilnico.

Ustvarjalni utrinki Tamara P. pravi ...

Čudovita,
pozdravček Tamara

Cvetoči travnik pravi ...

Draga moja Vladka, prav nič ni zamujala in ta lepota že krasi mojo vejo, ki se je iz novoletne prelevila v rojstnodnevno-že lepo pomladno obarvano😊. Čudovita je in rahlo starana je več kot primerna, da si mi jo podarila-iz 💚 hvala. Pozdravček in objem, Andreja

Valerija pravi ...

Fantastična je in Andreja je bila gotovo navdušena!

Marjeta pravi ...

kakšna krasotica zato ni čudno da jo je bila Andreja tako vesela.

oldpunca pravi ...

O, kako zelo je lepa! Andreja si zasluži uradno voščilo: listino s pečatom in napis s peresom. :-) Krasno si vse skombinirala in postarala. Zelo mi je všeč.

Nataša Š. pravi ...

Čudovita je, nežnih toplih barv in tako lepo okrašena, od drobnih cvetov do pečata.. Zelo lepo.

moi pravi ...

Res je čudovita in čudovito postarana. In tudi, če bi zamudila, to ne bi bilo nič čudnega, saj gre pisanje s peresom zeeeeeeelo počasi. Všeč mi je žig, zgleda kot pravi in krasno si pridobila barvo z rožami. Te le morajo biti na čestitki za rojstni dan.

Maja pravi ...

Enkratna je!

Glenna's craft pravi ...

Čudovita je!

Marija pravi ...

Dih jemajoča je, Vladka. In Andreja je prava srečnica, ker krasi njen dom.

Tina pravi ...

Vladka...kombinacija naravne barve z veselimi odtenki cvetov in nato čisto 'originalnim' peresom me je čisto navdušila.

Sapfina (Barbara) pravi ...

Vladka, popolna je!

VEANA R. pravi ...

Prekrasno si vse tole skupaj sestavila in barve so izjemne, a oko se mi je za trenutek več ustavilo na čudovitem peresu !

Ne-Ja pravi ...

Prav na vse si pomislila. Andreja gvišno ne bo imela nič proti, sploh ko bo prejela tole lepotičko :)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Pri tvojih izdelkih je res vidna ta postaranost... vedno me asocirajo in spomnijo na moje mladostniško dopisovanje s pol Slovenije...moji listi so bili najprej ob straneh žgani, potem pa šele popisani. In tale pečatni žig...prelepo.

Majda pravi ...

Poleg čudovitih voščilnic pri tebi vedno znova občudujem tudi postavitev in vse dodatke, ki tvoje voščilnice na fotografijah pospremijo v svet - prelepo res!!!
Lepo nedeljo ti želim, Majda

Moje drobtinice23 pravi ...

Le kaj naj še napiše, ko pa so dekleta že vse zapisale.
Res si nas zopet pocrkljala s prečudovito voščilnico.
Želim ti mirno noč in lepe sanje:)