torek, 27. marec 2018

Srce s prelivajočimi barvami

Ne vem kaj je to, da se objave ne želijo napisat. To voščilnico sem namreč imela namen prijavit na predhodni izziv pri Craftalnici, pa sem vse skupaj zamudila, ker sem bila prelena, da bi spisala objavo. 



Današnja voščilnica je nastala za Vanči, da ji prenese nekaj dobri misli. Pri izrezu srca oz. več le-teh, ki sem jih nalepila enega na drugega, sem se poigrala s tehniko, ki jo je pred časom predstavila Jennifer McGuire v svojem videu. Precej zabavno poigravanje, preizkusite ga. Vam priporočam :)



Srcu sem dodala nekaj izrezanih vejic in trak iz eko papirja, Osnova je prav tako iz eko kartona, zgornji del pa iz belega fotokartona. Vse, kar je izrezano, je od Najlepšega para, vključno z besedo, ki je izrezana in z delom, ki je odtisnjen.



Želim vam lep teden! 
Zgleda, da počasi spet nadzor prevzema tetka pomlad.


12 komentarjev:

Helena pravi ...

Toplo in srčno voščilnico si poslala Vanči.
Na srcu si dobila zanimiv efekt. Bo potrebno pogledati še video, kako to nastane.
Prijeten dan!

Metuljčica pravi ...

Čudovita srčna voščilnica je nastala in Vanči se je je sigurno razveselila. Video sem si že ogledala, super je. Tvoje srce ima res super efekt. Tudi tebi prijeten dan.

Goga pravi ...

Naj tvoj umetelno izdelan srček prenese veliko dobre energije k Vanči ❤❤.
Škoda ker si zamudila naš izziv na Craft-alnici, a namen je važen, izdelek pa z dvojnim namenom izdelan in to šteje dvojno. Tudi sama imam težave z objavljanjem izdelkov in komentiranjem na vaših blogih, a mislim, da se temu ne reče lenoba.
Rada pogledam tvoje posnetke ali pa tiste, zagotovo si tudi tega ogledam in preiskusim novo znanje, za izdelek pa ne garantiram. Tale packanja meni ne grejo ravno od rok.

Ne-Ja pravi ...

Kok je lepa tale tvoja voščilnica za Vanči. Upam da ji bodo naše voščilnice in dobre misli pomagale k hitrejšemu okrevanju :-)

Valerija pravi ...

Zelo lepa voščilnica s čudovitim srcem.

Nataša pravi ...

Čudovita je. Naj ji tople misli pripomorejo k okrevanju <3.

Biljana pravi ...

Elegantna, nežna, čudovita.

ArtMBR pravi ...

Tudi jaz bi zaposlila eno osebo, da bi delala objave namesto mene, pa še kakšen komentar napisala, saj vse prečekiram, za komentarje pa mi včasih zmanjka časa. Ampak bolje pozno kot nikoli, da se še mi pasemo na tvojih izdelkih. Lepo ustvarjaj.

moi pravi ...

Kako srčno voščilnico si poslala Vanči. Škoda res, da se tvoje objave ne napišejo same ;) No, pa saj je važno le to, da si voščilnico naredila in poslala. Bi bilo pa škoda, če je ne bi pokazala.

Tina Z. pravi ...

kakšna zanimiva tekstura na srcu, res za preizkusiti.
prekrasno usklajena voščilnica, kot vedno pri tebi.

Tina pravi ...

Čudovito je tvoje srce in cela voščilnica...lepo je ponesla dobre misli k Vanči...

Marija pravi ...

Vladka tvoja voščilnica je čudovita in Vanči se je je zagotovo zelo razveselila.