petek, 6. julij 2018

Cvetoči veji med okvirjema

Kadar delam kaj za našo drago Metuljčico, potem avtomatsko pristanem pri zelenju in cvetju, saj je tudi ona ena taka čudovita cvetlica, ki ljubi življenje in rože.


Tokrat sem cvetoči veji pobarvala z akvarelnimi barvami in ju razporedila med dva okvirja in vse skupaj zaokrožila z besedami "nepozabni spomini". Ljuba mi je eko-bela kombinacija, začinjena z nekaj zelene in kančkom rdeče. Recept, ki me vedno navduši :) In seveda ne sme manjkati metulj, čeprav droben.


Metuljčici tudi tukaj želim vse najboljše in ostani taka naša rožica kot do sedaj. Naj tvoje življenje čim bolj cveti na vseh področjih.


Vsem vam pa želim en krasen vikend in preživite ga tako, da si boste kar najbolj odpočili in si nabrali sveže energije.

15 komentarjev:

AndrejaM pravi ...

Vladka, tvoj recept barvnih kombinacij me vedno znova navduši. Občudujem postavitev enostavnih oblik in vejice zelenja. Krasna je!

Helena pravi ...

Na krasni voščilnici elementi, ki dobro opisujejo Darjo. Lepo si "razmetala" okvirja in z zanimivo postavitvijo ostalega naredila razgibano voščilnico.

Keti's Projects pravi ...

Krasen recept in krasna voscilnica. Tudi tebi želim lep vikend. Keti

moi pravi ...

Čudovita voščilnica, taprava za našo Metuljčico.
Všeč so mi "nametani" izrezi in izbrane barve, ki si jih začinila s kančkom rdeče.

oldpunca pravi ...

Voščilnica je razgibana, nežna, elegantna in vesela, tako kot slavljenka. :-) Všeč mi je, da si eko-beli kombinaciji dodala malo zelene in malo rdeče barve.

Ne-Ja pravi ...

Najprej pohvale kako si zadela "Darjo" z barvo in postavitvijo in seveda z metuljčkom :). Všeč mi je kako se ti preprelta eko in bela in seveda tista pikica zelene z rdečo... Čudovito pozornost za njen dan, si naredila :)

Majda pravi ...

Kako lepo si združila nepozabne spomine in okvirje - v mislih se bodo Metuljčici odvili vajini spomini ... Čudovita simbolika in drobcena metuljčica, na prvi pogled očem skrita je pika na i. Prelepo res!
Naj bo prelep tudi tvoj današnji dan, Majda

Tina Z. pravi ...

ja, kot pravi majda, na prvi pogled skrit metulj je pika na i. krasna, topla in eleganta voščilnica, popolna kot vedno.

*Urška* pravi ...

Popolna eleganca.Izbor barv,postavitev, da o barvanju sploh ne govorim.Prekrasno.

Cvetoči travnik pravi ...

Preprosto super,težko bi kaj bolj pametovala, mi je pa absolutno vedno všeč tvoja komb.eko papirja,bele,zelene in rdeče. V vseh postavitvah, ne glede na priložnost izpade osvežujoče. Lep morski pozdrav Andreja


Metuljčica pravi ...

Tako lep občutek je, ko te nekdo začuti, pozna in ustvari nekaj kar je res po tvojem okusu. Toliko lepega sem doživela zadnje dni, da še nisem čisto pri sebi in tisto češnjico na torti so mi dale res čudovite voščilnice, ki sem jih prejela. Sem obračala in gledala vse te detajle, tako zelo si se potrudila zame. Hvala ti iz srca.

helena pravi ...

Sveža in čudovita hkrati.

Valerija pravi ...

Kako čudovita je...tako nežna in vsak detajl se tako lepo ujema in dopolnjuje.

iris-irena pravi ...

O, kako čudovito! Pohvala tudi za vse ostalo
lp

Hali pravi ...

Čudovito, nežno, tako vse lepo barvno usklajeno. Tvoje, čisto tvoje, no zdaj Darjino...