sreda, 13. avgust 2014

Cvetoče

To poletje je moje ustvarjanje res bolj na psu in v glavnem nastaja tisto, kar "mora". Čeprav ta "morati" ne pomeni, da me kdo mukoma spravi za ustvarjalno mizo, sploh ne. Ni pa tistega pravega zagona, ko se ideje kar iskrijo. Ampak glede tega se menda že ponavljam in današnja voščilnica je ena redkih, ki pa je nastala kar tako, iz veselje do ustvarjanja in iz radovednosti, da preizkušam nove tehnike. Pravzaprav še vedno preizkušam "Watercolor" variacije.

Več od vas se jih je že poigravalo s Tinimi vrtnicami, med drugim večkrat na čudovit način tudi Helena. Lahko si kar pogledate tukaj in tukaj. Odtise sem večkrat odtisnila in embosirala z belim prahom in nato pobarvala z nežnimi odtenki. Barvala sem z Distress markerji, ki sem si jih privoščila pred kratkim v trgovinici Mavelu. Imela sem jih par doma, ampak že dolgo sem si želela cel komplet. Barvo sem z distress markerjem najprej nanesla na akrilni blok, dodala malo vode in nato same rože barvala s čopičem. Kako to točno zgleda, si lahko pogledati v tem Kristininem videu.

Vse skupaj sem najprej naredila na pravokotni karton in oval izrezala na koncu s šablono iz tega seta. Napis in izrez "hvala" sta Tinina in napis sem tudi tokrat, tako kot v tej objavi, odtisnila z Distress Inkom in nato šla čez s čopičem, da se je nekoliko razlil oz. dobil senco. Vse skupaj sem sestavila na krem papirju. Ko takole gledam se mi zdi, da so se cvetovi preobrazili v posamične cvetove hortenzije. Obožujem to rožo.

En lep cvetoči pozdrav do naslednjič.

23 komentarjev:

Nella pravi ...

Zelo lepa voščilnica s krasno pobarvanim motivom.

Tanja E. pravi ...

Zelo lepa, nežna, sporočilna, bi jo takoj imela:), LP:)

Andreja pravi ...

Vau, zelo drugačna kot smo jih vajeni, ampak čudovita! Zelo lepo si jo sestavila uporabila Tinine stvari :-))

Adrijana Knez pravi ...

Nežna, nežna in zelo mi je všeč ;))
Lp, Jana

Marna pravi ...

Tako nežna, lepa, da me kar razganja! Malo nasprotujoče si, ampak presneto pozitivno mišljeno!

Mojca pravi ...

ja včasih naše ustvarjanje kar malce zabremza, ampak ker imaš to v sebi se itak vedno znova in znova pojavi in preseneti z novimi svežimi idejami. tako kot je tale! krasna. lp

oldpunca pravi ...

Iz te voščilnice pa je čutiti veselje do ustvarjanja! :-) Čudovito nežna je in s krasnim sporočilom.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Krasne rože so nastale (+ vse ostalo seveda). Dober efekt si naredila s kombinacijo distressov in čopiča. Lepa ... ni kaj za dodati. čao

VSE DOBRO pravi ...

Spet tako nežna in ljubka varianta ... pravzaprav je vse tvoje ustvarjalno delo odraz tebe same :o) kajti tudi ti si taka nežna in mila oseba :o)

Vse dobro ...

Helena pravi ...

Oh, kakšna nežna voščilnica. Všeč so mi modre vrtnice in rjav napis. Krasna barvna kombinacija.
Vidiš, nisem še vedela, da obstajajo ovali s pikicami. Pride čisto drugače, lepše, kot sicer.

mihaela pravi ...

Kako zelo je lepa! Barvanje je čudovito! In te šablone s pikicami so res lepe.

Klara pravi ...

Čisto noro lepa. Tako zelo nežna. Vladka, res obvladaš. :))

Tamara pravi ...

Čudovita!

helena pravi ...

Oh Vladka, tole je pa (ne vem kako naj napišem) nekaj prelestnega. Pismu, zdaj se moram pa res lotili tele tehnike, še prej pa skočim za hipec na morje...:):)

Ne-Ja pravi ...

Čudoviti barvanje in super ideja z emossingom :). Obladaš, ni kaj!

BojaMoja pravi ...

:) zanimivo, kako je poleti težko delati za mizo :))
Ampak ravno poletne ideje so ♫♫ za ♥♥

Martina pravi ...

I moja inspiracija je ovo ljeto prilično nisko..ali to tako dođe pa prođe. Današnja čestitka ti je predivna.
Lp, MArtina

Cvetoči travnik pravi ...

Kaj naj še dodam k vsem lepim komentarjem za to lepo voščilnico:)), meni je preprosto zeloooo všeč. Sama te tehnike barvanja še nisem preiskusila in mislim, da bi se mi vse sfižilo, zato še toliko bolj občudujem vse tiste, ki to obvladate. LP

Anonimni pravi ...

Čudovita je. Malo sem pogledala filmčke s tole tehniko in po mojem mnenju si ti že prava mojstrica. Voščilnica je za občudovati!

Pozdravček, B.

Hiška iz papirja pravi ...

Ah Vladka, kar zavzdihnila sem, ko sem zagledala tvojo voščilnico... Prekrasna je, izjemno lepo pobarvana in domiselno postavljena - zelo zelo všeč!

Renata pravi ...

Krasno pobarvan motiv, čudovita voščilnica.

Tina pravi ...

Kako zelo je lepa!!! vse je tako nežno in perfektno usklajeno. Tvoje barvanje mi je izjemno všeč, pa še tako lepe barve si uporabila. Tudi napis in šablono si super združila! Hvala <3

HRANDICA pravi ...

Malo drugačna, bolj resna ali odrasla ali kako bi lahko pokomentirala...še vedno pa popolna izpod tvojih rok.