torek, 4. julij 2017

Majhne veje izgubljene v oxide barvah

Letošnje poletje se mi bolj vihti kvačka, kot prelagajo papirji. Verjetno tudi zato, ker sem raje zunaj in da ne samo sedim, zraven kvačkam. Tako mi je uspelo narediti plet, ki si ga lahko ogledate na instagramu. Sedaj pa sem pri izdelavi poletnega ponča. Upam, da ga uspem dokončati še to poletje :)



Da pa tu in tam vendarle nastane kaj iz papirja, pa je dokaz današnja objava. Precej preprosta voščilnica, kjer sem se poigrala z različnimi barvami distress oxide inkov, ki sem jih nanašala čez poštepljane majhne veje. Le-te sem odtisnila z blazinico, ki je odporna na vodo, da se mi motiv ne bi razlil. 



Uporabila sem Waffle Flower štampiljke, ki so moje prve njihove in so mi zelo všeč. Set se imenuje Bear and Bird in ga najdete tudi v Pink and Paper trgovini poleg še drugih setov štampiljk te iste in drugih firm. Da sem ob straneh dobila lep barvni rob, sem papir pred nanašanjem distressov oblepila ob robovih s krep lepilnim trakom. Barve sem nanašala trako, da sem distress oxide inke nanesla najprej na gladko površino, nato čopič kar pošteno pomočila v vodo in barvo z njim nanašala na papir. Vmes sem površino tudi sušila z grelno pištolo in dodatno tu in tam pošpricala z vodo. Na črni trak sem z belim Altenew prahom embosirala napis iz Amazing You seta štampiljk, prav tako od Altenew. Za malo popestritve pa sem na trak prilepila še 2 polperli.



Želim vam čudovit dan in naj vas odnese v tisto smer, kamor si želi srce!

13 komentarjev:

Keti's Projects pravi ...

Krasno izgleda. Lepo si se poigrala z Oxide. Občudovala sem tudi tvoje kvačkanje in se že veselim poletnega pleta.

moi pravi ...

O, čudovito igračkanje z oxidi. Krasno pridejo tudi čez že potiskan vzorec. Plet je čudovit.

Helena pravi ...

Uh, če bi se sama lotila kaj podobnega, sem prepričana, da bi nastal zmazek, ki bi ga zavrgla. Tebi pa je uspela prava umetnina. Zelo zanimiva voščilnica. Pridna, ker si vzameš čas tudi za kvačke.

Janja pravi ...

O nekaj novega in meni nadvse všečno. Lep dodatek, ki popestri, je trak z napisom. Krasen je tudi plet. Lp

Metuljčica pravi ...

Kako je pa tole enkraten efekt oxid-ov. Čisto nekaj posebnega, tako kot voščilnica v celoti. Plet pa je fantastičen. Uživaj ob kvačkanju in papirčkanju.

oldpunca pravi ...

Sedaj, ko sem tudi sama nabavila oxide, popolnoma razumem tvoje navdušenje. :-) Čudovito voščilnico si ustvarila. Super zgleda pacanje z vodo čez oxide. Krasen vzorček listov. Tole bo treba ob priliki preizkusiti. :-) Veselo kvačkaj še naprej. Plet je čudovit. :-)

Zvonka pravi ...

Ti znaš tako dobro uporabiti oxide na različne načine in vedno je krasen rezultat.

Tina pravi ...

Draga Vladka...temu jaz pravim sanjski učinek barv. Čudovita je...

Hali pravi ...

uauu nore barve in krasni učinki...

Majda pravi ...

Najprej naj pohvalim čudoviti plet - sem ga spregledala na instagramu in ga s tvojo pomočjo našla - čudovit je :-)
Voščilnica pa prebuja v meni igrivost, nagajivost, veseljeeeeeee - tudi ona je amazing :-)
Osvežujoči vet'rc pošiljam na tvoj konec, Majda

Tina Z. pravi ...

ja, plet je tudi meni že padel v oči, nisem vedela, da si mojstrica kvačkanja. in pa tale voščilnica je perfektna, kakšna krasna igra barv ... čudovito.

helena pravi ...

Krasno prelivanje barv in preprostost voščilnice je formula za mega efekt:) matr sem tole dobr povedala..... "Pletek" te bo pa pozimi toplo grel :)

Andreja pravi ...

Krasna je in čudovito prelivanje barv :-))