sreda, 29. november 2017

CRAFTalnica - NA ZDRAVJE

Z velikim veseljem se v mesecu decembru kot gostja pridružujem timu ustvarjalk v CRAFTalnici. Če ste sedaj pogledale na koledar in se prestrašile, da je že december, naj vas pomirim, da imate še nekaj novembrskih dni na voljo. :) Dekleta si bodo namreč v decembru vzele tri tedne počitnic in da bosta na voljo 2 izziva, tokratni šteje že za decembrskega. 




In poglejmo, kaj je tema:
NA ZDRAVJE 


Videti želimo moške papirnate izdelke in ker je čas po martinovem, dodajte napis "Na zdravje"! 


Glede na napis, sem takoj vedela, da bom uporabila vinsko trto. In ker k vinu spada tudi sod, sem za ozadje uporabila plastično šablono, da sem ustvarila vzorec lesa, ki asociira na sod. Če pa vas zanima natačna izdelava pa vas vabim k ogledu videa:



Svoje izdelke lahko prijavite vse do torka,
 12.12.2017 do 23.55 na blogu CRAFTalnice.

Zdaj pa poglejmo, kaj so ustvarile še ostale predstavnice tima: 
Andreja, Lili ter Martina in pa Tamara kot sponzor


Preden pa se poslovim, pa vam pokažem še vabila, ki sem jih izdelala za očeta moje prijateljice poleti. Ker vam jih še nisem uspela pokazat in ker spadajo v današnjo objavo, vam jih predstavljam sedaj. Izdelava je bila zelo podobna, le da sem uporabila plastično šablono opek in nanesla belo pasto in trto pobarvala bolj poletno in dodala "belo" grozdje.


Sedaj pa se za danes res poslavljam.

13 komentarjev:

moi pravi ...

Krasna je in ta trta, kot prava. Pri tebi papir res oživi.
Tudi vabila so čudovita. S poletnim pridihom in za prave ljubitelje vinske trte.

Keti's Projects pravi ...

Krasna voščilnica in vabila. Meni osebno so sicer bližje pomladne barve ampak ti tako lepo ujameš tudi jesenske, da vedno znova navdušiš.

Marija pravi ...

Vladka, zelo lepo vse skupaj, tako voščilnica kot vabila. Hvala za ta in vse ostale video vodiče, kjer vedno zelo nazorno predstaviš ideje in izdelavo tvojih umetnin. Upam da se tokrat tudi jaz pomerim v izzivu...

helena pravi ...

Aha, spet si mi dala eno tako močno kajlo s temi čudovitimi jesenskimi barvami. Saj ne vem katera mi je bolj všeč, prva ali zadnje, ker so vse enkratne. Kot je napisala Moi, papir pri tebi res oživi. Superca!

Ne-Ja pravi ...

Čestitke za ustvarjalno gostjo :)! Čudovit vinski sod in stara trta. Za odtenek so mi sicer bolj všečna vabila, venar je oboje čudovito :)

VEANA R. pravi ...

Izpod tvojih prstkov je vse tako popolno.... Prekrasne naravne zemeljske barve, ki prinašajo vse kar je zdravo. In naj bo NA ZDRAVJE !

Andreja pravi ...

ooo Vladka kako lepa je tvoja voščilnica in polna toplih barv. Tudi sama sem sprva pomislila na grozdje in že naredila izrez in ga pobarvala, pa sem si potem premislila in uporabila kozarčke :-))
Tudi vabila so mi zelo všeč; verjetno jih je bil zelooo vesel.
Hvala, ker si naša decembrska gostja.

ArtMBR pravi ...

Kaj ti znaš narediti z eko papirjem in potem tako obogatiš dodatke s senčenjem, ki ga nobena ne zna tako kot ti. Lepo te je poslušati.Nič preveč in nič premalo. Super navodila.

oldpunca pravi ...

Čdovita je! Ne morem se nagledati, kako lepo znaš pobarvati izreze. Trta zgleda kot prava. :-) Hvala za vse namige. Podlaga mi je takoj padla v oči. :-)

Tina pravi ...

oooh Vladka...kakšna mojstrovina. Kakšno ozadje, barve...toplina. Izjemno lepa mi je !

Helena pravi ...

Vladka, oboje je enkratno in v prepoznavnem stilu. Pri prvi so mi všeč tople barve in le delni leseni relief, pri vabilih pa svežina in veliko beline.
Čestitam za decembrsko gostjo!

Papirnate radosti pravi ...

Čudovitooooo in ta tvoj stil me vedno znova navduši. Hvala za vse nasvete <3

Maja pravi ...

Obe izvedbi, tako ta jesenska, kot tudi poletna, sta enkratni. Super ozadje, hvala za nasvet :)