ponedeljek, 27. november 2017

Mala šola prazničnega ustvarjanja - deseta učna ura - venček nepraznični napis


Za spremembo vas v novi teden Male šole prazničnega ustvarjanja z novim videom popeljem jaz s prazničnim venčkom z neprazničnim napisom. 


Čeprav je podoben venček izdelala že Tina, pa sem sem se sama tokrat še posebej koncentrirala na napis. Želela sem namreč na praznični voščilnici uporabiti čudovit napis "Spomini". Kako sem ga vkomponirala pa si poglejte v današnjem video, v katerem sem namenoma pustila tudi kakšno svojo napako ;)


Da domača naloga ne bo pretežka, imate na razpolago dve varianti:
UPORABA NEPRAZNIČNEGA NAPISA NA PRAZNIČNI VOŠČILNICI ali/in ADVENTNI VENČEK.



Kot že veste, lahko svoje izdelke prijavite tukaj.




Želim vam dober začetek tedna in lep pozdrav do srede, ko se znova oglasim s Tinin videom!

13 komentarjev:

Majda pravi ...

Hvala za še en nazoren prikaz, številčne namige in izjemen rezultat!!! Čudovita praznična voščilnica!
Zasnežen pozdravček, Majda

Helena pravi ...

Lep, prazničen venček. Všeč mi je kombinacija štampiljk in izrezkov. Napis s prve strani se fajn nadaljuje v notranjosti.

Tina Z. pravi ...

krasen, prekrasen venček in izjemna ideja z voščilom in nadaljevanjem v notrajnosti ... super je tale malo bolj sproščen video, seveda pa znajo prave mojstrice premagati prav vse ovire do krasnega rezultata!

Marija pravi ...

Čudovita voščilnica s prekrasnim venčkom. Napis na zunanji strani si zelo lepo kombinirala z nadaljevanjem misli oz. želje v notranjosti. Zelo, zelo lepa.

ArtMBR pravi ...

Pri tvojem izdelovanju izgleda dokaj enostavno, rezultat pa seveda zelo lepa voščilnica. Kot vidim, pa imaš vedno v rokavu tudi rešitve za drobne neželjene zadeve. Venček je seveda lep z vsem skupaj, kar si dodala.

oldpunca pravi ...

Temu ti rečeš napake? :-) Dobro, da jaz ne snemam svojih podvigov. :-))) Je pa prav tolažilno videti in vedeti, da tudi največjim mojstrom ne gre vedno vse kot po maslu. :-)) Venček je čudovit. Priznam, da sem ga pričakovala. :-) Všeč mi je tudi malo drugačen napis. Hvala za današnjo domačo nalogo, oziroma inspiracijo. :-)

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Le kaj bi mala šola brez tvojega venčka????....Čeprav sem cel video sledila samo tvojim napotkom....ja figo briško!!!! omenila si napake, pa sem samo to gledala kje so in kdaj jih boš naredila....!?!:-))
Venček pa prekrasen.

Moje drobtinice23 pravi ...

Hm, toliko venčkov sem že videla v tvoji izvedbi in so vsi tako lepi, da se človek težko odloči kateri je lepši.
Napake, ja, brez njih pač ne gre, tako je ustvarjanje še bolj zanimivo :D
Hvala za tvoj video...gremo na delo :)

moi pravi ...

Krasen venček, ki kar oživi pod tvojimi prsti. Napake? Ma, to so malenkosti in mojstrsko jih znaš takoj popraviti. Pridi k meni, boš videla kaj so to kiksi ;)

Hali pravi ...

Noro, kako lepo se nadaljuje napis v notranjosti. Mojstrica, res mojstrica si <3

Ne-Ja pravi ...

Fenomenalen venček si pričarala izza rokava. Jaz jih pletem že cel teden, ma se ne morajo kosati s tvojo voščilnico. všeč mi je tudi kako si uporabila neprazničen napis. Prav poživi celoto in pozitivno odstopa od klasike :)

Andreja pravi ...

Krasen venček si naredila in všeč mi je kombinacija štampiljke in izrezov :-)) Super ideja!

VEANA R. pravi ...

Moja najljubša v letošnji mali šoli 💖 Seže prav do srca...Hvala!