torek, 21. februar 2017

Zahvalnica za valentinovo

Lovim izziv na Craftalnici in hkrati vam predstavljam prvi izdelek, kjer sem se poigrala s svojo novo pridobitvijo - Distress Crayons. Nekaj časa me niso zanimale, ko pa sem jih videla v trgovini Rayher in Darilnici Klavdija, pa sem se odločila, da si jih nekaj kupim. Zanimivo jih je bilo preizkušati, saj so mehke in kremaste in lepo se topijo v kombinaciji z vodo. Če pa se površino prej namaže, recimo z Multi medium matte in se pusti, da se posuši, nastane gladka površina in se jih da lepo razmazati tudi kar s prstom. Vsekakor zanimiva igračka za občasno uporabo. Tako so v soboto nastali trije izdelki, danes pa vam predstavljam prvega, ki je v bistvu prijateljska zahvalnica za valentinovo:


Akvarelni papir s strukturo sem obdelala z večimi voščenkami (različnimi odtenki rjave in modre ter rdečo) v kombinaciji z vodo in čopičem. Nanesla sem več plasti, ki sem jih vmes sušila in na koncu tu in tam nanesla še belo tempero. Tako je nastalo vintage ozadje.


Kuverta je izdelana s pomočjo SC šablone iz eko kartona in prav tako malo pobarvana z voščenkami ter popackana z belo tempero. Iz nje leti metulj, za katerim je sled s srčki. Temu sem dodala še novi Tinin napis "hvala iz" in pa izrez okroglega mini tag-a s srcem, ki sem ga dobila kot darilce od Tine. 


Zabavno je bilo preizkušati nove stvari in lepo je bilo preživeti del sobote v ustvarjalnici ob zvokih dobre glasbe. 
Lep dan vam želim!


20 komentarjev:

Valerija pravi ...

Krasne barve si pričarala in naredila čudovito voščilnico. Zelo mi je všeč!

AndrejaM pravi ...

Krasno zahvalnico si ustvarila. Ali so te voščenke odporne na vodo, ko so enkrat suhe?

Vladuška pravi ...

Hej Andreja, v bistvu je tako, da ko so suhe, jih recimo ne moreš več razmazat s prstom, na vodo pa vedno reagirajo, razen če jih zaščitiš in sicer tako, da češ premažeš posebno glazuro od Rangerja. Podrobneje pa lahko izveš tukaj: https://www.youtube.com/watch?v=DoTWpWkPfqI

Cvetoči travnik pravi ...

Vladka, še dobro, da vas je nekaj specialnih ustvarjalk, ki sprobate različne stvari, ki jih znate in veste kdaj uporabljat. Tako tudi npr. jaz zvem kaj novega, spoznavam materiale in tehnike - hvala tudi za to:). Je pa valentinova zahvalnica lepa, posebna, srčna, metuljčkasta in barvita. Lep pozdravček k tebi, Andreja

Hali pravi ...

Hvala, da raziskuješ in preizkušaš za vse nas. Jaz priznam, da uživam v ustvarjanju, a odkrivanje novih stvari mhmhm imam raje da mi kdo pove kako in kaj in da ne eksperimentiram nekaj :-)

Janja pravi ...

Zahvalnica je zelo lepo sestavljena in ima krasno ozadje. Te voščenke poznam, a z njimi še nisem ustvarjala, tako da hvala tudi z moje strani. Pozdravček

*Urška* pravi ...

Prekrasna zahvalnica s čudovitim ozadjem.

Klara pravi ...

Uau, čudovita je! In metuljček, ki prileti iz kuverte je res lušten!

moi pravi ...

Ja, super za nove stvari, ki jih takole preizkušaš (tudi za nas ;)
Lepo ozadje in kuverta iz katere je poletel metulj.
Čudovita zahvalnica. Sem vesela, da si se nam pridružila pri CRAFTalnici.

Renata pravi ...

Krasna zahvalnica! Zelo lepo si ustvarila ozadje s pridihom vintage.

oldpunca pravi ...

Tvoja zahvalnica me je popolnoma očarala. :-) Ozadje je svetovno. Metuljčka si lepo spustila iz kuvertice. Zelo mi je všeč simpatičen tagec s srčkom, ki si ga obesila na besedico hvala.

Metuljčica pravi ...

Sem zdaj lepo prebrala vse komentarje in sem se tudi nekaj naučila, tako da hvala tudi z moje strani. Se tudi sama odločam za nakup in si me itak prepričala s svojo čudovito voščilnico. Le koga nebi...., čudovita je.

Moje drobtinice23 pravi ...

Zelo lepo narejeno, z okusom kot vedno.

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Tole zgleda kot da bi barvala s kredo in ne z voščenkami. Da jih lahko mešaš z vodo tudi prvič slišim...ja, fino da te imamo, da preizkušaš vse mogoče, me pa potem užgemo easy varianto. Hvala za link do filma...hvala za novo idejo....voščilnica pa...vse pohvale in to 2x podčrtane.

Andreja pravi ...

ooo kako čudovito valentinovo voščilnico si naredila :-)) Super si jo sestavila in zelo se mi dopade tvoje pisemce.
Vesela sem, ker ustvarjaš z nami v izzivu CRAFT-alnice … Srečno!

Tanja E. pravi ...

Vladka, čudovito si tole ustvarila in hvala za vse tvoje preiskušene informacije, zelo prav pridejo, hvala ti tudi, ker deliš z nami v CRAFT-alnici, LP:)

Helena pravi ...

Vladka, krasno ozadje si naredila z voščenkami. Prav vidi se, da se dajo lepo mazati in razmazati. Čudovita voščilnica.

Trenutki kreativnosti pravi ...

Super si ustvarjala in naredila čudovito zahvalnico. Te voščenke mikajo tudi mene...
Hvala, da ustvarjaš z nami v CRAFT-alnici. Srečno!

Goga pravi ...

Kako zanimova je tvoja voščilnica. Krasno si uporabila voščenke.
Hvala, da si se nam pridružila v Craft-alnici. Lp Lili

Keti's Projects pravi ...

Super je izpadlo. Prav paše na tvoj stil tale tehnika. Sem že gledala voščenke, pa so zaenkrat še na wish listi, ker zadnje čase spet hrčkam pripomočke, časa pa mi kronično primanjkuje ;-)