torek, 14. februar 2017

Tinine novosti - srce

Glede na to, da je danes Valentinovo, bo ravno primerno da pokažem poročno vabilo, ki sem ga izdelala s pomočjo Tininih novosti. Tokrat sem posegla po setu src in deloma tudi po setu z metulji, kateremu sem vzela izrez metuljeve sledi. Ker pa je pri poroki potrebno dodati tudi nekaj starega, sem uporabila še izrez šivanke in niti.


Bel papir v kombinaciji s sivim (prastara zaloga), ki ima odtisnjen vzorec, da deluje kot kamen. Ta je simbol trdnosti in pa srce - ljubezen, kateremu so "prišita" drobna srca, ki lahko ponazarjajo tudi otroke.


Napis iz novega seta štampiljk sem embosirala z rdečim prahom prav tako na kos sivega papirja. Dva druga največja valovita  pravokotnika s šivi sem postavila poševno, da malo popestrita ozadje, pri čemer sem belemu izrezala srce in ga kasneje vrnila v odprtino. Glede na to, da gre za vabilo, sem ostala pri ploskem izgledu in nisem dodajala 3D blazinic, saj bi se tako lažje pošiljalo. V mojem primeru gre samo za vzorec :)


Drage moje, verjamem da marsikatera izmed vas že nestrpno čaka poštarja z novostmi. Jaz sem skoraj objela našega, ko sem videla Tinin rokopis na kuverti, pa sem se uspela zadržati :). Veliko veselja pri odpiranju in ustvarjanju in seveda tudi pri naročanju, če še tega niste storile :)
Se beremo znova jutri!


14 komentarjev:

MOJCA BOŽIČ pravi ...

Ha ha ha...tale s poštarjem je res dobra...jaz se bom danes (jaaaa DANES) malo zadržala, ko mi Marko (to je naš poštar) prinese našo "Tinco v kuverti", ker je pobček mlad in lušen in da ga ne bom spravila v neprijeten položaj, bom samo popokala kuverto in ....potem pa sama veš kaj sledi.
Tole srce si pa lepo sešila, vbod je raven, enakomeren....dobra šivilja. Pa barve..še ta kamen-siva (ni vsaka siva lepa) tako lepo paše...

Helena pravi ...

Vladka in Mojca, posrečeni sta s poštarji :) Mojega redko vidim, bolj na ti sem si s Sašotom, ki prinaša pošto v službo. Evo, kako poznamo imena poštarjev :)
No, naj se lotim tvojega vabila - sem že mislila, da so vajina :)
Zelo lepo si zašila srček in vstavila mini "otročke". Krasno vabilo. Meni so tako ali tako bolj všeč ploske voščilnice oz. vabila. Pri bogatih imam probleme s shranjevanjem in zato tudi sama takih ne pošiljam.

Vladka pravi ...

Čudovito vabilo je nastalo, tako nežno je :)
Meni se na srečo malo uspe upirati novostim, ampak ko vidim tako lepe izdelke, ne vem kako dolgo se bom lahko ;)

Valerija pravi ...

To si se pa res enkratno spomnila, da si metuljeve sledi pustila na srčku. Krasno pride. Zelo lušna vabila.

Majda pravi ...

Oooooo še en krasen izdelek - nežen, očarljiv, rahel in tako srčen :-) In kot pravi Vladka - lušti po Tininih novostih so vedno večji ;-)
Pravljično Valentinovanje ti želim, Majda

Anja Ž. pravi ...

Vladka, krasna je in všeč mi je, kako si uspela zajeti toliko simbolike. Tinine novosti so pa tudi čudovite in verjamem, da ti ni bilo težko delati z njimi :) Jaz bom na svoje morala še malo počakati, bo pa zato veselje toliko večje, ko jih končno dočakam :)

Kristina pravi ...

Čudovito, do popolnosti domišljeno vabilo, na videz pa čisto preprosto - skratka popolno. Novosti Najlepšega para so enkratne, v kratkem bo tudi naš poštar v nevarnosti skakanja v objem.

Nataša pravi ...

Popolno je. Vsi detajli so mi zelo všeč in izvedba kot vedno vrhunska :)

Zvonka pravi ...

Zelo lepo in domiselno si skombinirala šablone, krasno vabilo, nekaj posebnega.

Keti's Projects pravi ...

Čudovito vabilo. Sem kar dol padla. Ker jaz moram tudi pripraviti nekaj vzorčkov, pa sem bila ta vikend čisto brez pravih idej in inspiracije, zdaj pa sem že malo v časovni stiski. AMpak bo že...Novostim se še malo upiram ampak vsaj kakšna se bo zagotovo znašla v moji zbirki ;-)

oldpunca pravi ...

Če me ne bi že Tina navdušila nad novostmi, bi me gotovo sedaj ti. :-)) Čudovito vabilo in krasna domislica tale delikaten izrez metuljevega leta na srčku. Samo še enkrat grem spat, pa bom tudi jaz imela en kup novih igrač. :-)))

vilinke pravi ...

Zelo dobro si se spomnila z srčkom, zelo dobro pride do izraza in ustvarila spet eno zelo posebno voščilnico.
LP Vilinke

Nataša Š. pravi ...

Zelo luštna ideja in všeč mi je domiselno prešiti srček. Krasno vabilo!

Valentina B pravi ...

Toliko simbolike in ljubezni si shranila v vabilo. Romantično nežen in srčen izdelek izpod tvojih prstov. Novostim se niti ne skušam upirat, kajti s Tino sta mi tak navdih, da bodo vsekakor našle tudi pri meni svoj topel dom. ♥