četrtek, 9. februar 2012

Dan 9, ko se imam rad/a - Day 9 when I love myself

Naslednje dni vas bom ponesla v moje poigravanje z tehniko maskiranja, ki mi je bolj ali manj uspevala. Ker pa želim ostati v teh 14 dneh preprosta, vam pokažem vse kar je nastalo, ne glede na to, ali je meni osebno dobro in všečno ali ne preveč. Vse bolj se učim sprejemat tudi tisto, kar je pri meni slabo in si po delih opravičujem za vse, kar mi ni ravno v ponos iz preteklosti. To so vse koraki k temu, da se imam rajši. In zato je potrebno pokazati tudi kaj, kar osebno ne štejem kot dosežek. Pa vendar, ima pomen in ta naj šteje :) 
This card is not something special or something I am proud of, I  just tried some technique. But it has a meaning and this count  :). It means: 'You can find yourself in the middle of my heart'.
And one more photo - slide covered with snow. I think that it would be funny, to take a lift.
In še ena fotografija tobogana, prekritega s snegom. Ali ne bi bilo zanimivo in igrivo spustiti se po njem?
Zabavne so mi te stopinje, ki so se ujele na fotografijo. Kot da bi želele biti tam :) Naj bo dan prijazen z vami!

12 komentarjev:

emanuela pravi ...

všeč mi je preprostost tvojih voščilnic, velikokrat se kakšen poskus ponesreči, pa saj veš največji izumi so nastali iz napak, sicer pa, saj smo ljudje in smo zmotljivi in ko si to priznamo......rastemo....uživaj dan in imejmo se radi....v prvi vrsti sebe....

moi pravi ...

Tako kot pravi @emanuela: eksperimentiraj, saj le tako nastanejo nove ideje/tehnike/... Sicer pa, kdo pravi, da če nam ni všeč, da ni komu drugemu ;)
In prav je, da se sprejemaš takšno, kot si, z vsemi napakami in pomanjkljivostmi, ker taka si popolna.
Radi se imamo, kajne? ;D

Metuljčica pravi ...

Včerajšnja je čudovita, današnja čudovita po svoje in potrebno je sprejemati različnosti. Najbolj pa je pomembno, da se dogaja in hvala ti za tole idejo, vspodbudo, da si povemo da se imamo radi, da to slišimo, da človek preprosto reče; življenje je lepo.

Helena pravi ...

Domnevam, da se napisi na valentinčkih nanašajo tudi na odnos do tvojega dragega :) Je srečen, kaj, ko jih bere in to doživlja.
Čudovita je in hvala, ker nam lepšaš trenutke. Tudi s fotkami narave!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

se mi je skoraj oddahnilo,ker sem spoznala,da nisi super človek, ampak Človek.človek, ki ima napake, jih prepozna in se trudi iz njih nekaj naučiti.in kar mogoče tebi ni všeč, je všeč nekomu drugemu!!
ta fotka tobogana (?) mi je tdui všeč. mi snega letos še nismo videli :(
jaz pa še vedno proučujem, kako ti uspevajo tako lični tagci. predvidevam, da najprej sprintaš besedilo, nanj odtisneš štampilk tagec in potem izrežeš.

Marina pravi ...

Čisto naravno je da vsi delamo napake- nihče ni popoln in če jih sprejemaš, je res kot si napisala, se imaš raje in potem tudi lažje zadihaš=) Čeprav mogoče kdaj zate napaka za druge pa super dosežek=) vedno je treba pogledati iz dveh plati=) Fotografija je pa čudovita=) me je kar zamikalo, da bi spustila po njej=)lep dan še naprej=)pappa

Simona pravi ...

Ja res drži, tudi s sprejemanjem svojih napak (mimogrede, na tej voščilnici moje oči ne opazijo ničesar narobe)postajamo boljši in se lahko imamo zato bolj radi. Tvoji zapisi mi v resnici pomagajo usmeriti se k sebi in svojemu odnosu do sebe. Zato postajam boljša do drugih. Hvala ti za to.

Maja pravi ...

V življenju sem se naučila, da nihče nima več napak od drugih, le drugačne imamo! Tako lažje shajam v družbi tistih, ki se imajo za vsemogočneže!

Čudovita voščilnica in tobogan v barvni inspiraciji tvojih čestitk!

Jana pravi ...

Napake? Prvo pekel, nato blagoslov!
Kakšen dober glass crackle heart!!!

Tiara pravi ...

Meni tale tvoja objava deluje prav romantično, saj so čestitka in zimska idila prav zaljubljeno naravnane.

Mojca pravi ...

Lušta je tudi ta ... iz napak se učimo, to je najbolša šola. LP

Creatissimo pravi ...

Danes si me s to objavo spomnila na šolarje na naši šoli. Pri nas 'vadimo', raziskujemo. Otroci poskušajo narediti in se potruditi najbolje kot lahko; če jim ne uspe prvič, poskusijo naslednjič. Ni katastrofa, če jim ne uspe. Najprej poskusimo zadevo popraviti z razmišljanjem o tem, kaj bi bilo bolje in nadgrajevanjem izdelka, a če le-to ne uspe, naredimo nov izdelek, brez da bi zavrgli prvi poskus.
Se mi zdi krasno, da si se odločila pokazati tudi (zate) manj uspešne izdelke.
Seveda sem tudi ob pogledu na tobogan pomislila, da vem za nekaj naših kandidatov, ki bi takooooooj stestirali kako daleč nese ;)
Lep vikend ti želim!