torek, 14. februar 2012

Dan 14, ko se imam rad/a - Day 14 when I love myself

Tako, pa smo prispeli na cilj, ki je hkrati začetek, neskonečen krog, ki se vrti neprestano. Navdušena sem bila nad vašim odzivom in res smo vse lahko čutile kako se ljubezen kar vrtinči naokoli. Hvala, hvala, hvala! Sami sebi smo podarili največje darilo in vse kar si želim je, da na to ne pozabimo. 
So, we arrive to the end, which is actualy the begining of never-ending love circle, which rotates all the time.  I was thrilled over your response and  we can all really feel love around here. Thank you, thank you, thank you! We gave us the bigest gift and all I want is, that we don't forget about it. Love yourself and others and stay in eternal circle of love.
Imejte se radi in ostanite v večnem krogu ljubezni, ker edino ta dela čudeže! Želim vam čudovito VALENTINOVO!

20 komentarjev:

Marina pravi ...

O že konec? to je šlo pa ekspresno mimo=)no ja nič ne de, saj kakor si rekla je to neskončen krog, ki pa ga je treba vseskozi negovati, da se slučajno ne odloči, da bi sedaj pa postal daljica z začetkom in koncem=) Lep dan ti želim..pappa

Renata pravi ...

No, tale je pa res za piko na i. Večen, neskončni krog ...

Metuljčica pravi ...

Hvala ti za tole Vladka in lep dan.

moi pravi ...

Krasna misel, enostavna in vendar tako močno sporočilo.
Lepo se je bilo igrati s tabo ;)

Maja pravi ...

Občudovanja vredne z domiselnimi napisi vse po vrsti:) Lep valentinčkast dan!

• ♥ Natali ♥ • pravi ...

Vladka, kar žal mi je, ker je konec te "akcije", ker si nas res presenečala celih 14 dni s prekrasnimi ( enostavnimi) in enkratnimi voščilnicami in z vsemi lepimi mislimi zraven.in kot je Renata rekla, tale je za pikico na i. ja, res ostanimo v večnem krogu ljubezni, ker nam je to v resnici namenjeno.

Alenka pravi ...

Tudi tebi lepo Valentinovo, s kakšnim majhnim presenečenjem:):) Tale večni krog je pa res čudovit, lepe barve, ki se prepletajo, prelivajo ,... čudovito!

anaja pravi ...

Prelepo, toliko toplih misli in lepih izdelkov pogreje srce za več kot štirinajst dni. Hvala, veliko ljubezni in vsega lepega!

Tanja E. pravi ...

Vladka, hvala ti za vse, kar si v teh dneh pričakovanja Valentina delila z nami. Vsak dan sem z užitkom pokukala na tvojo stran. In zaključila si prav tako sporočilno... Res lepo... LP:)

Hali pravi ...

Barvit konec. Veselo Valentinovo tudi tebi!

Simona pravi ...

Vladuška, predvsem hvala tebi, da si nas povabila k igri in k razmišljanju. Sama sem se v teh 14 dneh veliko posvečala razmišljanju in tudi malo kopanju po svoji duši,. In povem ti, lepo se je imeti vsaj malo rad.

Mojca pravi ...

Še ena lepa v tej seriji. LP

Janja pravi ...

Lepo si pripeljala ta vlak ljubezni na cilj. Hvala, za prijetno potovanje. Lp ♥

Tina pravi ...

Lepo je bilo to naše skupno ljubeznivo obdobje, prav res je bilo nekaj dobrega čutiti v zraku. Tale mavričnost pa popolnoma napolni preprosto voščilnico. Krasna je.

Andreja pravi ...

Z zelo lepo čestitko si zaključila!
Škoda, da se končuje in upam, da boš "naumila" nekaj novega :-))

HRANDICA pravi ...

Naj se tvoja vodilna misel te igrice pelje še naprej, naj se ne konča danes.
♥♥♥

Creatissimo pravi ...

Prekrasno in prekrasna misel! Hvala za vsa ta semena ljubezni.

Marna pravi ...

Same lepe voščilnice. Sem spremljala ves čas, ampak le potiho in OBČUDOVALA.

VSE DOBRO pravi ...

Oh koliko čudovitih čestitk je "šlo mimo mene" :o))) Vse so tako posebne in enkratne in krasno razstavo 14 dni ljubezni si nam priredila - hvala ti zanjo ...

Vse dobro vsem ...

Nena pravi ...

spet ena zanimiva